eRZetka SHOW aneb děkujeme, že jste nepřijeli - Stadion HK

Plánované a uskutečněné akce

Měření a zveřejnění časů z datalogu

Neměřit
0
Žádná hlasování
Měřit pro informaci pouze jezdce
0
Žádná hlasování
Měřit pro informaci zúčastněných jezdců
3
38%
Měřit a výsledky dát na net
5
63%

Celkem hlasů : 8

Re: eRZetka SHOW - Stadion Hradec Králové - aktualizováno

Příspěvekod babo v úte 21. črc 2009 11:33:16

King píše:Ufff, tak tuhle akcicku si asi necham ujit, ze bych chtel drandit s Turkem po sotoline, to moc ne. Navic bych byl za brzdu. Hlasuju pro dalsi Most. :mrgreen: Nebo co takhle zablbnout si treba na Sosnove? ;) nebo jsem slysel chvalu na testovaci okruh Skodofky v Bele pod Bezdezem. :idea:

ja to nechapem, podla mna to vyzera fakt zaujimavo a osobne mi je hodne luto, ze asi nebudem moct ist.

Jasne, do Mostu by isiel ale kazdy :roll: To by sa rozmaznanym panom pozdavalo, vid :twisted:

Sosnova je na sotoline draha a tam by asi fakt nesiel nikto, ak mysls okruh, tak to je pre ctr tak uz trochu za hranou (razvor 2.6m na motokarovu drahu je proste vela)
babo

Příspěvekod dany v stř 29. črc 2009 22:28:10

Kdyby ještě náhodou někdo přibyl, odjezd zítra ráno v 8.00 od McDonalda na Černém Mostě.
dany
Administrátor

Příspěvekod pipka v stř 29. črc 2009 22:36:49

dany píše:Kdyby ještě náhodou někdo přibyl, odjezd zítra ráno v 8.00 od McDonalda na Černém Mostě.

Já bych se zbytečně z domova vracel, takže se k vám zkusim připojit na trase. Předpokládám, že pojedete po D11.
pipka

Re: eRZetka SHOW aneb děkujeme, že jste nepřijeli - Stadion HK

Příspěvekod dany v pát 31. črc 2009 1:53:28

Tak tuto akci máme také úspěšně za sebou...

Chtěl bych poděkovat zúčastněným, ale i těm, kteří nedorazili. Proč? Tato akce byla bezesporu zatím nejzajímavější, kterou jsme absolvovali. Tím, že dorazilo málo aut se otevřel prostor, abychom si mohli pořádně zařádit :) Stihlo se najet 12měřených kol a hodně neměřených. Akce nás všechny pohltila :) a mě dokonce ani nevadilo, že jsem nemohl jezdit, bohužel jsem ve třetím měřeném okruhu špatně zařadil při nájezdu na tribunu a přišel o třetí rychlostní stupeň, bez něhož to tady opravdu nešlo :)

Dokonce se našel sponzor a tato akce nás nic nestála. Každopádně, kdo nepřijel o hodně přišel...

Trať byla jednoduchá a náročná současně, žádný okruh :) prostě taková rychlostka, která vyžadovala kombnaci několika faktorů od odvahy přes zručnost až po soustředění. Myslím si však osobně, že přehnaný strach a obavy z této akce se ukázaly jako bezpředmětné. Hlavně na řidiče zde byl kladen větší důraz než na okruhu, protože tady se chyby neodpouští...

Dataloging fungoval bezvadně, dokonce jsme měli zapůjčenu on-board kameru, jejíž záběry poskytují (dle mě) úžasný pohled na trať a řidiče. Takovéto záběry nemá ani originální rally-show http://www.rallyshow.cz/ (koukněte na zajímavý sestřih), v jejíž šlépějích jsme šli. Jakmile videa zpracuji, dám je na web...

Kdo tedy vyhrál? Já osobně bych řekl, že všichni kdo přijeli a neměli strach. Čas podle mě vůbec není důležitý ;) Nicméně nějaké výsledky sem tedy vložíme...
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v pát 31. črc 2009 2:13:32

Ukázalo se, že na počáteční zrychlení má zadokolka navrch, pružným zrychlením při výjezdu ze zatáček jí už stačí sedmé generace CTR a ani ztráta 8G není nějak moc výrazná... dá se to všechno dohnat článkem mezi volantem a plynem... :mrgreen:

Tedy pár dat z Datalogingu...
Nejrychlejší kola:
1. Pipka ( 1:17.4 )
2. Dany ( 1:19.5 )
3. Kaufi ( 1:20.9 )
4. Tomikus ( 1:21.9 )
5. Kozina ( 1:22.5 )

tady mě trošku mate, že to je jedno jediné hodně odskočené kolo (data jsou však v pořádku), ale jinak Pipka by vyhrál i svým druhým nejrychlejším, které je však o poznání pomalejší 1:19,1
Já chtěl být lepší, ale pouze tři měřená kola jsou málo :(, ale Kaufimu šlo ke konci také špatně řadit :?

Tady jsem ještě změřil zrychlení na prvním úseku, aby byl vidět start na nerovném povrchu...
1. Pipka ( 7.18 sec )
2. Dany ( 8.07 sec )
3. Kozina ( 8.54 sec )
4. Kaufi ( 9.16 sec )
5. Tomikuss ( 9.99 sec )

Zkrátil jsem ho, aby byl Tomikuss taky pod deset :lol:

Nejvyšší dosažená rychlost:
1. Pipka ( 119.4 km/h )
2. Dany ( 117.1 km/h )
3. Kaufi ( 113.5 km/h )
4. Tomikuss ( 111.2 km/h )
5. Kozina ( 110.9 km/h )

Každopádě gratulace Pipkovi, nečekal bych, že bude tak rychlý 8-) příště to víc rozbiju :twisted: (myslím povrch rychlostky)
dany
Administrátor

Příspěvekod oscooper v pát 31. črc 2009 8:35:52

Ahoj. Byla to super akce! Povedlo se i par fotek. Kazdopadne uz vim co chci jako druhe auto:D
oscooper

Příspěvekod pipka v pát 31. črc 2009 9:54:13

Tak to mám radost, že když už jsem tam nechal v popelnici kousek svého žlutého mazlíka (spoiler), tak aspoň ten čas za to stál :lol: Opravdu super akce, díky Dany.
pipka

Příspěvekod dany v pát 31. črc 2009 10:06:26

Třeba ten výrazně lepší čas je to kolo, cos jel v plném nasazení :)

Ještě, že jsem se mohl věnovat obsluze :lol: kdybych jezdil, tak bych to za chvíli taky někde lovil, byla to prča, taky jsem nečekal, že to bude tak super pro ostatní, když jsem si tu akci udělal pro sebe a Karla. Jenže Karel nestačil dodělat závoďáka a já odešel v první rundě :(. Takže nakonec se z lidí, kteří se na to těšili, stali diváci :lol:

Někdy se to tak sejde... No nic, zopakujeme to...

Jinak je ještě zajímavé, že všichni dosáhli na své nejlepší časy v druhém nebo třetím kole ve shodné třetí sérii jízd. Pak se už nezlepšil nikdo, což lze přisoudit i horšící se trati, jak se objevovalo více písku v zadní zatáčce. 8-)
dany
Administrátor

Příspěvekod LK7R v pát 31. črc 2009 10:10:30

:( skoda ze ted mam prace az za hlavu ...
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

PředchozíDalší

Zpět na Akce