Tak tuto akci máme také úspěšně za sebou...
Chtěl bych poděkovat zúčastněným, ale i těm, kteří nedorazili. Proč? Tato akce byla bezesporu zatím nejzajímavější, kterou jsme absolvovali. Tím, že dorazilo málo aut se otevřel prostor, abychom si mohli pořádně zařádit
Stihlo se najet 12měřených kol a hodně neměřených. Akce nás všechny pohltila
a mě dokonce ani nevadilo, že jsem nemohl jezdit, bohužel jsem ve třetím měřeném okruhu špatně zařadil při nájezdu na tribunu a přišel o třetí rychlostní stupeň, bez něhož to tady opravdu nešlo
Dokonce se našel sponzor a tato akce nás nic nestála. Každopádně, kdo nepřijel o hodně přišel...
Trať byla jednoduchá a náročná současně, žádný okruh
prostě taková rychlostka, která vyžadovala kombnaci několika faktorů od odvahy přes zručnost až po soustředění. Myslím si však osobně, že přehnaný strach a obavy z této akce se ukázaly jako bezpředmětné. Hlavně na řidiče zde byl kladen větší důraz než na okruhu, protože tady se chyby neodpouští...
Dataloging fungoval bezvadně, dokonce jsme měli zapůjčenu on-board kameru, jejíž záběry poskytují (dle mě) úžasný pohled na trať a řidiče. Takovéto záběry nemá ani originální rally-show
http://www.rallyshow.cz/ (koukněte na zajímavý sestřih), v jejíž šlépějích jsme šli. Jakmile videa zpracuji, dám je na web...
Kdo tedy vyhrál? Já osobně bych řekl, že všichni kdo přijeli a neměli strach. Čas podle mě vůbec není důležitý
Nicméně nějaké výsledky sem tedy vložíme...