eRZetka - adrenalinově-zábavný den

Plánované a uskutečněné akce

Re: eRZetka - adrenalinově-zábavný den

Příspěvekod pipka v stř 27. kvě 2009 22:07:44

Well píše:
dany píše:Jedeme tam kvůli sobě, ne kvůli časům. Přečti si to, kdo nebude chtít, tak se měřit nebude a pokud třeba nebude chtít, aby jeho čas nakonec nebyl uveden, není to problém...

Čas není problém. Jen mám strach, že se tam nebudu mít s kým hecnout o výsledek a to pak není ta správná zábava ;) .

Prosim tě neřikej mi, že to těm hrabošům s CTRkama v tý zatáčce pořádně nevyčistíš :lol: Jako jeden z mála možná nebudeš muset trhat za ručku do vraceček.
pipka

Příspěvekod King v pát 29. kvě 2009 8:35:24

Well píše:Vypadá to dost brutálně. Já bych jel, ale chtělo by to aspoň jednoho slabšího soupeře. Pojede King? :D

Hehe, dyk je to skoro rovinka. :lol: To on Dany schválně vybírá takovéhle trati, aby tajpáři nedostali na frak od Turka a MX-5. :twisted: Já bych tam i zajel, pokud to nebude 22-23., to budu asi někde v IT jezdit s 8C Competizione Spider. :mrgreen:
King

Příspěvekod babo v pát 29. kvě 2009 21:10:30

Jeeezis, 8C Competizione je vraj sice krasa, ale jazdne dost tragedia a akykolvek Spyder je postrach alfy uz davno, vzdy slubuju, ze bude super ako ten strasne stary, ale vzdy ho urobia hrozne (aj jazdne, aj vyzorovo).

Kazdopadne hlasuj a pod, myslim, ze ja by som bol kludne zrely dostat od Turka narez :lol:
babo

Předchozí

Zpět na Akce