Já mám rád všechny auta,který mě kdy nadchli,nemám vyhraněnou značku,ani se nemodlím k žádný,hlavně když to funguje..
Co se týče toho Meganu,řidič by dle těch výsledků co vidím měl být jistě min.do patýho,kdyby něco uměl.
Tohle fakt nechci nějak řešit...Víš že když ste se naháněli s Danem,viděl si že se ta R26 prinejmenším špatně dohání,nemůžeš říct že to není dobrý auto,to zas prrr...Kdybych chtěl lítat vyloženě nesmyslnejma rychlostma,chtěl neuvěřitelnej grip a dostatečný odjezdy ze zatáček,prostě max rychlost,to auto bych bral radši než třeba EVO...který má šílený provozní náklady a myslím,si že na okrsce prostě o moc neodjede a když,musí to řídit rovněž dobrej střelec,tohle máme vyzkoušený s new STI...tlačily sme ho do zatáček a můžu ti ofotit test,kdy Sutcliff zahlásil že to auto jede vzatáčkách min stejně dobře jako GT2 Porsche.Je prostě dokázaný,že je to neskutečně rychlá předokola a na mě,už moc zbytečně...
Co se týče odpružení,fakt je to fantastický auto v tomhle,opravdu moc...Jinak stovku to má okolo 6sekund,tlačí to pěkně a na rozdíl asi od FRS odspoda nahoru furt až nad 6tisíc...Spotřeba lepší jak u new Clia
To auto je dobré,moc dobré...nepochybovat o tom.
Máš foto toho auta??