Jízdy na mosteckém okruhu I.

Plánované a uskutečněné akce

Re: Okruhy a další - kalendář akcí - aktualizováno 6.4.

Příspěvekod babo v stř 08. dub 2009 11:42:50

pipka píše:Já vím, já vím. Sypu si prach z brzdovek na hlavu.

Jak si stála R8 vůči nejlepším CTR (nebo spíš naopak) ? ;)

Pipka, tak to v Brne bola snad nejaka Tvoja dvojicka :) A vidim, ze bola aj v Moste zjavne, ta helma je nezamenitelna. Som myslel, ze si to Ty aj v Brne, ale zjavne nie :) S2000 v Brne radila, sice smo sa naslickoch v prvom vracaku drzal, ale inak na rovinke akosi zdrhala :) a v technickejsej pasazi iset tiez :)
//edit: cvak, ze by ta zlta S2000 bolo LOKO nakoniec? 8-)

Dany: A7 CTR? Fuuu ha, ze by sam pan Pohner? :) Asopn by sme videli auto lepsie, ako na videu na stranke CPL :)
Naposledy upravil babo dne stř 08. dub 2009 15:23:27, celkově upraveno 3
babo

Příspěvekod dany v stř 08. dub 2009 13:03:05

Když to tak čtu, můžu být rád, že jsem s ní držel krok :lol:
Bavili jsme se o tom a shodli jsme se, že potenciál té S2000 bude s mým podobný někde kolem 1:59 a oba doufáme, že to bude ještě lepší ;)

Teď jsem koukal na logy z PerformanceBoxu a srovnání stop. Až mě děsí, jak to je podobné :)

Stopy se mění pouze podle možností předokola / zadokola.
Maximální rychlosti na cílové rovince jsou téměř shodné lehce pod 195km/h dle GPS (což je tachometrových cca 205)
Brzdy vycházejí lépe pro mě, akcelerace také, ale o poměrně málo. Jediné ztráty nabírám při průjezdech pomalejších zatáček, někdy je rozdíl rychlostí i 15km/h, vím, že jsem tam v prvních měřených kolech měl velké rezervy (a ke druhým jsem se díky vodě nedostal), ale nečekal jsem, že to je tolik. Pomáhá mi sice dřívější akcelerace, ale výsledná ztráta tam je. :x
Naopak mě překvapil průjezd rychlých zatáček naplno, kde auta jedou s rozdílem několika km/h a shodně dosahují přes 1,3G bočního přetížení

S2000
- akcelerační G - max. +0,35G (není to z nuly, tak je číslo nižší)
- decelerační G - max. -1,01G
- laterální G - max - 1,35G

CTR7G
- akcelerační G - max. +0,55G (není to z nuly, tak je číslo nižší)
- decelerační G - max. -1,33G
- laterální G - max - 1,38G

CTR8G
- maximální rychlost dle GPS 186 km/h
- akcelerační G - max. +0,36G (není to z nuly, tak je číslo nižší)
- decelerační G - max. -1,00G
- laterální G - max - 1,36G
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v stř 08. dub 2009 15:41:21

Grafy

S2000xCTR7G_okruh.jpg

S2000xCTR7G_speed.jpg
dany
Administrátor

Příspěvekod pipka v stř 08. dub 2009 17:50:49

babo píše:
pipka píše:Já vím, já vím. Sypu si prach z brzdovek na hlavu.

Jak si stála R8 vůči nejlepším CTR (nebo spíš naopak) ? ;)

Pipka, tak to v Brne bola snad nejaka Tvoja dvojicka :) A vidim, ze bola aj v Moste zjavne, ta helma je nezamenitelna. Som myslel, ze si to Ty aj v Brne, ale zjavne nie :) S2000 v Brne radila, sice smo sa naslickoch v prvom vracaku drzal, ale inak na rovinke akosi zdrhala :) a v technickejsej pasazi iset tiez :)
//edit: cvak, ze by ta zlta S2000 bolo LOKO nakoniec? 8-)

Dany: A7 CTR? Fuuu ha, ze by sam pan Pohner? :) Asopn by sme videli auto lepsie, ako na videu na stranke CPL :)

Už to tak bude, říkejte mi "two-face" :D

To je teda tajemno ... stěží se dá zjistit kdo s tím jezdí a ještě se tak dozvědět co má v žlutých útrobách ? :o Bez váhání mě to zajímá nejvíc ;)
pipka

Příspěvekod babo v stř 08. dub 2009 21:39:56

No ja len viem, ze zlta S2000, co ma Dany na fotke s tou helmou bola aj v Brne (zltych nie je tak vela a ta helma, to uz je moc nahod) :) Ak nie si Pipka two-face men, ani ziaden schyzofrenik, tak to bol niekto iny :)
Tipoval by so teda LK7R :) :)
babo

Příspěvekod dany v stř 08. dub 2009 21:53:02

LK7R má přeci šedostříbrnou metal ;)

Je to jeden tajemný kamarád závodník, nemá cenu psát kdo, bohužel ho stejně nikdo nebude znát, kromě těch, co byli na okruhu v pondělí...

Je pravda, že nikoho jsem zatím s S2000 neviděl jet tak jak on, většinou nemám s těma S2000 takový problém :lol: a pak přijede on... Příště ho nevezmu ... :twisted:
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v stř 08. dub 2009 22:09:47

dany píše:LK7R má přeci šedostříbrnou metal ;)

Je to jeden tajemný kamarád závodník, nemá cenu psát kdo, bohužel ho stejně nikdo nebude znát, kromě těch, co byli na okruhu v pondělí...

Je pravda, že nikoho jsem zatím s S2000 neviděl jet tak jak on, většinou nemám s těma S2000 takový problém :lol: a pak přijede on... Příště ho nevezmu ... :twisted:

aha, tak Dany uz ma Stiga :lol: :lol: Ale ano, aj na Renocar sice bol, ale bol to profik, permanentka, paddock a tak :) Ale vazne som sa ho v tom vracaku prvom v brne za cielovou rovinkou drzal (pravda, ja som mal slicky a on neviem). To je presne ta zakruta velkou rychlostou. Ale potom na vyjazde moj tank len pozeral, kam ze zlty fantom mizne :D :D A vtehnickejsich S-ckach bol rychly jak diabol :)
babo

Příspěvekod pipka v čtv 09. dub 2009 9:40:05

dany píše:LK7R má přeci šedostříbrnou metal ;)

Tak aspoň prozraď zda pro něj děláš/dělal nějaký úpravy nebo jestli jezdí sériovku ;)
pipka

Příspěvekod dany v čtv 09. dub 2009 10:21:40

Ta žlutá S2000 má ve svých útrobách sériový motor, sériovou převodovku, sériový diferenciál. Jezdil to na Toyech R888, což je pro S2000 přijatelná volba, díky zadokole není tak namáhaná přední náprava a Toya vydržela. Brzdy mají sériový rozměr, jen to jsou Mugeny a největší pýchou je podvozek Tein Super Racing s nádobkama. Podle Michala byl podvozek největší slabinou, říkal, že převodovka a sériový diferenciál i rozměr brzd je v pohodě a je to pouze rukama. Já se zadokolou jezdit neumím, tak tohle posoudit nemůžu, každopádně s tím jezdit umí, tak mi nezbývá než mu věřit.
dany
Administrátor

Příspěvekod Marfi v čtv 09. dub 2009 12:59:37

Ještě má odlechčenej setrvák :D
Marfi

PředchozíDalší

Zpět na Akce