Tak myslím se akce Renocaru celkem vydařila, počasí sice stálo za prd (zima, vítr, střídavě déšť) - o to víc byla příjemná možnost využít Satyho boxu (ještě jednou Satymu díky).
- IMGP3929a.jpg (66.62 KiB) Zobrazeno 3962 krát
Sešli jsme se tam ještě s Ondrášem a Matesem a společně absolvovali i závody do vrchu - první za mírného deště, druhému předcházelo vystátí předlouhé fronty. Nepřízeň počasí prostě neměla moc na návštěvnost vliv, lidí byly mraky a volné jízdy byly vyprodány už brzo ráno. Osobně jsem stihl volnou jízdu jen jednu a přišlo mě, že byl na trati docela provoz (chvílemi jel do zatáčky hrozen i 6ti aut najednou), ale i tak to bylo poježdění super a celkově akci hodnotím velmi dobře.
Prakticky jediným problémem pro mě byly asi brzdy. Na akci jsem poprvé zprovoznil svůj "on-line" monitoring teploty brzd (sensor v destičce, zobrazovací jednotka v palubovce)- vše fungovalo bezvadně, dokud sem brzdy před závodem do vrchu trochu nezahřál - zhruba po překročení 100C přestala jednotka teplotu zobrazovat, tak jsem ji odpojil
. Po odjetí 25min stintu mě trochu vyděsil pohled na čerstvě načerveno natřené brzdiče - které byly po stintu skoro komplet černé a také vnější povrch destičky s bublinama
- DSC00497a.jpg (68.92 KiB) Zobrazeno 3966 krát
Brzdy taky vydávali při brždění zvuk podobný styku kovu na kov, takže jsem doma hned desky vyndal - a kupodivu nevypadali zas tak zle. Styčná plocha bez známek drolení jen z profilu je jasně patrná bíle oddělená vrsta zřejmě přetaveného materiálu
- DSC00495a.jpg (52.12 KiB) Zobrazeno 3964 krát
Jedná se o DS1.11, pro které to byla po zajetí první akce, tak nevím, jestli jsem je hned odepsal nebo se jedná třeba jen o výsledek odpařování vody na povrchu desky (déšť v posledních dvou kolech stintu) - co myslíte?