SLOVAKIARING

Plánované a uskutečněné akce

Re: SLOVAKIARING

Příspěvekod Well v stř 23. zář 2009 8:19:17

willy2.0 píše:...Lákala by mě sosnová i s tím bordelem,ale co sem někde četl,tam lidi jen tak nepustí páč stojí ranec to udržovat...

Když dáš dohromady peníze a lidi, tak není problém Sosnovou pronajmout.
Mazda MX-5 1,6
Well

Příspěvekod dany v stř 23. zář 2009 8:30:09

Sosnová ani mýto nejsou okruhy pro CTR. Osobně si myslím, že Most je ideální, stejně tak si myslím, že Brno už je taky mimo. CTR vyžaduje techničtější a užší okruh. Třeba nádherný Nurburgring je pro CTR úplná nuda :( taky...
Slovakiaring bude mít výhodu různé konfigurace a obousměrného provozu, ale jak to pak bude ve skutečnosti, se uvidí...
dany
Administrátor

Příspěvekod Martin BMWZ4 v stř 23. zář 2009 9:07:28

Na Sosnovou se dá dostat cena za hodinu asi 5.000,- včetně šotolinové části, jen asfalt nějakéjch 3.000,-Kč ceny jsou bez DPH.Jinak jak psal Dany, na svezení to moc není.Ale mohli by jsme tam zase jet potrénovat drifty, ten asfalt je dost kluzkej i za sucha ;) a není to tak daleko.
Martin BMWZ4

Příspěvekod LK7R v stř 23. zář 2009 9:57:40

Martin BMWZ4 píše:Na Sosnovou se dá dostat cena za hodinu asi 5.000,- včetně šotolinové části, jen asfalt nějakéjch 3.000,-Kč ceny jsou bez DPH.Jinak jak psal Dany, na svezení to moc není.Ale mohli by jsme tam zase jet potrénovat drifty, ten asfalt je dost kluzkej i za sucha ;) a není to tak daleko.

MUhuhhahahaha!!! Ja tu vidim challenge! Ze bych vytahnul Sko? :twisted: :lol: :twisted:

Aby se uz konecne potvrdilo (pokud budu dostatecne rychlej na volantu ... :lol: ), ze S > Z
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod dany v stř 23. zář 2009 10:09:12

Na vyblbnutí pro drifty bych to asi vzal :), jako okruh to je směšný :( a na šotolinu tu je pouze pár aut, které by to přežili a současně jsou majitelé ochotni je tam jít ničit, mám podvozek před repase a přinejhorším dám na jaře zase celolak :lol: , ale jestli někdo půjde ke mě???
dany
Administrátor

Příspěvekod Saty v stř 23. zář 2009 10:10:21

šotolina eee, jedině že bych vzal Subaru :lol:
tel.608641981
Saty

Příspěvekod babo v stř 23. zář 2009 10:19:00

dany píše:Na vyblbnutí pro drifty bych to asi vzal :), jako okruh to je směšný :( a na šotolinu tu je pouze pár aut, které by to přežili a současně jsou majitelé ochotni je tam jít ničit, mám podvozek před repase a přinejhorším dám na jaře zase celolak :lol: , ale jestli někdo půjde ke mě???

no navrhujem celolak ten hnusny zeleny, ako ma FRS II, aby si ich dobre rozculoval, ze sa ta nemozu v spatakoch zbavit :lol: :lol:
babo

Příspěvekod dany v stř 23. zář 2009 10:21:56

Jinak tu šotolinu jsem jel se sériovým i závodním autě při Bohemce a je to docela super pocit. Na té šotolině se dosahují rychlosti s CTR až 170km/h, dokonce nejrychlejší čtyřkoly i 200km/h. Je tam super zatáčka, celou dobu jede člověk mírnou zatáčku a zrychluje a když dosahuje vyšších rychlostí, tak zatáčka začne utahovat, ale člověk se nesmí potento a ubrat, protože by už auto nesrovnal do konečné, téměř 180st zatáčky, naopak musí ještě přidat, srovnat a uklidnit auto, aby mohl začít intenzivně a hlavně rovně brzdit, zatočit a vyjet... To vše v rychlosti nad 150km/h i se sériovým autem a s malým prostorem pro chyby s nutností BEJT RYCHLEJ NA VOLANTU :mrgreen: , prostě adrenalin jako prase :twisted: .
Můžu jen doporučit...
dany
Administrátor

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v stř 23. zář 2009 11:09:05

Pokud by Sosnová byla o víkendu, tak bych se snažil přijet (záleží na konkrétním termínu)... A pokud se nepletu, tak by se tam měl dát (jak jinak než za drobnou úplatu) sehnat i kropicí vůz, což by myslím byla vůči auťákům vcelku ohleduplná investice... ;)
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod willy2.0 v stř 23. zář 2009 11:41:54

Bych neřekl že Nurburgring je nuda to zas ne,na tu tam asi není moc času,ale nebezpečnej zbytečně určitě je,alespon pro mě a je to prostě dost velký letiště min.pro CTR,takže svým způsobem je to nuda a tak si to asi myslel...a takhle sem to myslel,když sem psal o letišti.
Musí bejt zážitek se tam ject podívat..vidět ty auta,ten okruh a bude to čišet jistě krásnou atmosférou...
Dle toho jak ho mám najetý aspon na PSX(GT4,fakt reálnej profil a délka tratě:)...je zajímavý ject ho třeba v silné zadokole a ustát to,nebo vůbec v nějakým silným autě a dát to vůbec doject:)bojovat s tím ve velkých rychlostech a to je právě taky trošku ten problém...ty rychlosti a převýšením mnohdy s jakým bojuješ,na tohle bych asi neměl odvahu nikdy...ne na tomhle okruhu určitě ne...prostě je to letiště šílený,přesně jak sem psal.Vhodné jen pro ty nejlepší okruhový manikaky:)Nevím jestli se chci prostě kort v autí jako je CTR pohybovat až v takových rychlostech a za plného provozu a na tak dlouhém okruhu,prostě ne...to je jen otázka času kdy uděláš chybu,pokad pojedeš jen trochu svižněji a nemusíš ani letět úplně,je tam hodně průserovejch faktorů pro mě...Když sem viděl Lokovo S2000 onboard,mohlo to stejně tak dopadnout,že ji nemusel vůbec dovézt v pořádku domu...nechci tohle pokoušet.
Musí bejt zajímavý to ject v nějakým supersportu,ale osobně bych se bál vždy mnohem víc,než snad při rally,ty rychlosti okolo a přes 200 který tam na řadě míst jedeš...to je nechutný a smrdí to průserem,stačí třeba jedinej defekt,nebo olej na trati někde a válíš se tam v kotrmelcích...těch krizovek a bouraček z jeho normál provozu co je na youtube...to je masakr.
Jinak ta Sosna může bejt dobrá,ale nevím jestli bych chtěl na té šotolině ject 170 fakt nesmí chybět odvaha,mám plno onboardů z ní...docela pěknejch jak z CTR(Kotek-rallycros)tak z Clia a jede se přesně jak píše Dany,má to grády to stopro :D :twisted:
Pěkný okruhy maj v Británii,sou spíš menší..a zatáčky tam navazujou rychle na sebe většinou a maj velký převýšení mnohdy...aspon ty kde se jezdí ty jejich cestáky,myslím že BTCC(dávaj hodně na Sport5),na to rád koukám občas a to okruhy nemusím.Hlavně tam jezděj Acury RSX,DC5 ITR a new CTR8g čka...:-)
Naposledy upravil willy2.0 dne stř 23. zář 2009 12:19:03, celkově upraveno 1
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Akce