Stašně se omlouvám lidem, co se přihlásili, ale musel jsem zrušit termín...
Mám k tomu několik důvodů. Ačkoli sám nemám a nebudu mít auto pohromadě, chtěl jsem přesto nějak tento problém překlenout, ale došlo k dalším problémům, které mě donutili akci přesunout.
Tomikuss konečně dostal termín na úpravu auta, Kaufimu odešla dvojka, MAN má problém s převodovkou, ubytování nelze sehnat... Chtěli jsme si tedy auta půjčit na ringu, ale v tomto termínu mají volné tak BMW limuzínu
. Tím pádem by si akci nikdo neužil.
Všechny auta by měla být hotová začátkem září, takže se pak v pohodě stihnou další akce, navíc jsem objevil trošku náplast a to je termín 9.9. kdy se kromě nordschleife (od 08:00 do 19:30) bude jezdit i na grand-prix (od 18:00 do 20:00). Takže by se vyrazilo asi v úterý na večer (nebo odpoledne), ve středu se řádilo a po přespání ve čtvrtek domů. Není to sice tak dlouhé, ale nedá se nic dělat.
Jako náplast na zablokovanou sobotu 22.8. uspořádáme setkání lidí s celodenním výletem okreskama po rebublice a focením.
viewtopic.php?f=21&t=195&p=1531#p1531Ještě jednou se omlouvám a kdo může v sobotu, tak se uvidíme...