Pokud Vás bude alespoň 8, tak už bych to startovné zařídil nižší, ale musí si to někdo vzít pod patronát a pokud Vás pak bude méně, budete si to muset nějak zařídit. Pokud to dohodneme a řekneme, že přijede minimálně 8 aut, musí opravdu 8 aut přijet nebo se za těch 8 aut musí zaplatit...
Ověřoval jsem to teď i u pořadatele, aby platila sleva, musí být hotové závazné objednávky co nejdříve. V opačném případě sleva nebude. Minule jsem to vzal na svá bedra já a zavázal se k návštěvě min. 10 aut tím k min. vybranému startovnému 700Euro, proto byla sleva (pokud by dorazilo 9 aut, musel bych těch 70Euro doplatit já, pokud by jich bylo méně ... ani nemyslet
). Slevu nedostaneme, pokud "náhodou" dorazí 8 aut a víc, tím pádem si budete chtít něco pak dohadovat, takhle se to nedělá. Musí se někdo z Vás zavázat k organizaci za mě a hlavně k zaplacení těch mim. 560Euro (mám dohodnuto min. 8 aut pro tento termín na slevu). Pak to dohodnu a pohoda. Pokud to chceš Petro *schneck* organizovat, stačí napsat...
Jinak myslím, že toho 19.9. to bude lepší, větší pohoda, více času a pro nás z čech hlavně pohodový návrat domů. Plus se plánuje ještě nějaká večerní hromadnější akce, návrat domů až v neděli 20.9. po obědě...
To už budu organizovat já...