dany píše:Spíš nějak vytočenej, ještě, že si zitra odpočinu a ve středu vypláchnu hlavu na LETIŠTI Nordschleife
K tomu ale jinde, ať nezamoříme další vlákno.
Já si prostě myslím, že Saty dokázal své umění, auto má pod kontrolou a tudíž není důvod jeho názorům nevěřit. Pokud tedy on řekne cokoli, beru to seriozně jsem ochoten o tom vést klidně až akademickou debatu.
Ještě jednou gratulace. (Není sice jednička, to jsem já , ale už mi šlape na paty )
Ještě jednou gratulace. (Není sice jednička, to jsem já
O tom je celá naše debata,ty mě něco povídej o pokoře.Myslím,si,že hlavní úkol stránek typer.cz bylo to,aby všichni viděli,že je tady mega fanoušek co se týče CTR".V tomhle sme jiní Dany,já nemám tu potřebu,bavím se tím,že je sou tady dobrý auta,můžu do nich nasednout a svézt se,udělat si pěkný den,ale nebudu dělat spolky a sdružení.Stejně je málo lidí který sou na stejný notě,pro některé létám jako magor a ohrožuju provoz a rodiny,pro některé sem ten co si kompenzuje to že nemůže jezdit zatím třeba tu rally a maj stejnou potřebu.Ale nekecám okolo,necpu někomu svoje rozumy.
Zbytek osobně,naštval si mě děsně,ale nebudu ti to psát sem,povíme si to osobně nějak ok.Vím,že si rozumnej kluk,jen si děsnej fanatik a štveš mě s tím.