Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Příspěvekod willy2.0 v pát 11. zář 2009 15:08:49

Všimněme si že ani náčelník se k tomu nechce nějak zatím vyjadřovat...No na to si počkám 8-)
Bud je Loko totální střelec a měl,už dávno jezdit F1 nebo lhali Casia" původně dovežený přes wietnamce:lol:
Ty si vlastně dokázal Loko to,že 20km týhle legendární modly se dá v POHODĚĚĚ zapamatovat za dvě návštěvy a k tomu,abys jel časy jako třeba FRS2-R26R nebo třeba S2000...nepotřebuješ bejt ani profesionální jezdec,nebo testovací pilot řekněme...
Noo těším se na video a jistě ne jen já.Opravdu se těším na něj protože naposled mě na smyčce,potěšil jeden japonec s S2000vkou a to už je pěkně dlouho,ten odkaz sem dával Jagy a ten pán jede skvěle.
Navíc ještě nechápu,proč tedy při zajíždění ofic.časů tenhle ring na chvíly uzavíraj,aby je třeba někdo nezbrzdil...ale chápu,že se vším počítáš a stíháš se i vyhnout.......promin,ale prostě je to groteska trochu ne,co myslíš?
Na to video si počkám a jestli si to zajel za 8:30 budu ti říkát rok-pane jezdec"
willy2.0

Příspěvekod dany v pát 11. zář 2009 18:03:59

Willy, nikdo s těchto lidí se na rozdíl od tebe nevytahuje a zajel to...
dany
Administrátor

Příspěvekod Marfi v pát 11. zář 2009 18:58:06

Když už mě to nudí třeba na facebooku tak tady mě wily vždycky rozesměje :lol: :lol: Já se z toho kluka po---:-)
Marfi

Příspěvekod dany v pát 11. zář 2009 20:21:21

Narozdíl od Willyho jsem tam byl a časy viděl, není úplně důležité, kolik jsme zajeli mi s Kaufim, schválně jsem to neměřil, chtěl jsem aby se Kaufi v pohodě naučil trať, příště pojedeme na čas všíchni, nicméně bych ten čas viděl někde mezi lokem a kingem, spíš blíž ke kingovi. Tu trať ti popíšu z paměti i se všema záludmnstma teď po 15kolech přesně, dokonce po pěti kolech už mi nedělalo problém jet na plno a měl jsem tak pouze dvě "windows", ale po nějakých osmi kolech jedeš na jistotu (alespoň mi, co to nedáváme a jezdíme tužku)... Tímhle co jsi předvedl teď, ses u mě zařadil opravdu na úroveň slabomyslných lidí, chápu, že ti jde proti srsti, že by se s CTR7G dal atakovat čas tvé modly, která teda podvozkově ani motorově nebyla na NS nic moc, ale viděl jsem jí jen část kola, ale když se podíváš zpátky na začátek, do mého prvního příspěvku po NS, napsal jsem hned, že bych si na toho R26R se svým CTR troufnul, třeba by vyhrál, ale rozhodně ne o moc, a Clio? Působilo směšně, to, že ho kluci dali na rovině ve dvou se swiftem, je pravda...
Bylo by asi opravdu lepší, kdyby si přestal přispívat dříve, než ti to zakážu, loko narozdíl od tebe ukázal, že umí i činy a ne jen hubou!!! To že bys to ty nedokázal, to mi je jasné, ale neměl bys podle sebe soudit ostatní, jsou lidé, kteří pro CTR a rychlost cit mají, tvůj výkon jsme zatím viděli na okruhu v Mostě. Tímhle jsi mě opravdu naštval ještě víc, než když urážíš mě, to mi je totiž od takového neinteligenta dost ukradené. Ještě jedna urážka a končíš ...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pát 11. zář 2009 21:42:38

Teeda mám pocit,že tu jen vyvracím mýty takový občas...a scifi,ale že bych někoho urážel...Myslím,že ty mě neustále popichuješ a tak trošku urážíš,někdy slušně Dany,ale beru to nebudu se hádat 8-) :lol:
Prostě neuneseš to,že někdo vyřkl celou pravdu o CTR,že nejni prostě dokonalé po všech stránkách a někde pokulhává prostě.Určitě je umění s ním ject rychle to je,je potřeba odvaha větší nežli v Cliu.
Jen dodám,že nepotřebuju naject s autem 20tisíc km jako to zahlásil jeden nejmenovaný majitel CTR8g...
...Takže to že sem s CTR najel cca 6tisíc,no a co..zas to byli pěkně ostrý km,já ho neměl na ježdění do práce,sám si koukal,že byli ohlý třeba klobouky na tlumičích.
:jsou lidé, kteří pro CTR a rychlost cit mají(Ano to sou a třeba mě potěšil Marfuša,když řekl,že sem jeden z mála kdo to auto dokáže project pořádně-na okrsce,ne na okruhu :lol:
:tvůj výkon jsme zatím viděli na okruhu v Mostě(ten byl jistě vypovídající,kolikrát ti budu opakovat že sem to pojal jako testík a nehrál si na čistou stopu prostě sem kravil protože sem věděl,že tam znova nemusím a nepojedu,není to můj šálek kávy,možná se zadokolkou by to byla zábava a dobrá škola to jistě,to bych bral).
:Tímhle jsi mě opravdu naštval ještě víc, než když urážíš mě(tebe sem nikdy neurazil,možná hecoval a snažil se o to,aby si to pojal stejně a nebyl uraženej balík furt), to mi je totiž od takového neinteligenta(silné slovo trochu,co blbneš,kdyby sme se neznali budiž ale tohle mě mrzí) dost ukradené. Ještě jedna urážka a končíš ...(až vychladneš,pochopíš že sem skoro ve všem měl pravdu a sem pyšnej na to,že věci neokecávám a řeknu jak sou,to že se ještě někdo nevymáčkl pořádně o chybách CTR neznamená to...že nemám cit pro auto a rychlost)
................
Já říkám:věřím si natolik že si vůbec nepřipouštím,že bys mě pojel ikdyž máš najeto na CTR tolik km...Ber to jako výzvu a odlehčení situace...kurna trošku humoru ne :lol: :lol:
Zatím si dám pauzu a tebe at to mrzí,si na mě pěkně vošklivej :oops: 8-)
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v pát 11. zář 2009 21:43:51

Marfi píše:Když už mě to nudí třeba na facebooku tak tady mě wily vždycky rozesměje :lol: :lol: Já se z toho kluka po---:-)

FB je nuda...mám ho jen kvůli tomu,abych si přečetl že Marfi věší právě ted tanga"svojí ženy :lol: :lol: :lol:
willy2.0

Příspěvekod dany v pát 11. zář 2009 21:57:36

Prosím, může mu to vysvětlit někdo jinej, mě už taky došla trpělivost a už na to nemám sílu...

Neunesl jsem, že někdo řekl celou pravdu? Jsem asi tedy slepej, že by někdo řekl pravdu jsem neviděl... škoda, že nemáš škváru, závody mezi náma bych viděl asi jako v mém oblíbeném kresleném filmu "Auta"...
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v pát 11. zář 2009 22:05:29

willy2.0 píše::tvůj výkon jsme zatím viděli na okruhu v Mostě(ten byl jistě vypovídající,kolikrát ti budu opakovat že sem to pojal jako testík a nehrál si na čistou stopu prostě sem kravil protože sem věděl,že tam znova nemusím a

robis tu zo seba saska. Hlavne, ze si to povodne popisoval, ako si robil pretacave smyky a jazdil pre divakov a nakoniec vysvytlo, ze si bol nedotacavy v kazdej zakrute a vzniknutu situaciu navyse riesil zle (utiahnutim zakruty, miesto povolovanim). Po takej hanbe by sa tu nikto viacej neukazal a Ty bez problemov pokracujes v pisani dalej, bez straty dychu... :shock: Nikto tu zo seba nerobi extra uzasneho sofera, akurat ty. Ano, vacsina ludi si mozno ticho mysli, ze relativne nieco vedia (ja trebars nie, som tu jeden z tych slabsich, ale chcem sa nieco naucit), ale nikto tu nekeca a nechvasta sa ako ty...
Zaujimave su tiez tvoje clanky, trebars na HC.cz alebo kde si pisal, ako ste s tym chalanom co ma R27 aj R26 testovali a ako ctr na vyjazdoch utekal a ako ste nechapali ten zazrak. A zrazu ho predas a pises tu samu situaciau, ze bolo EP3 "neridetelna strela".
Ziadne auto nie je dokonale. Vo svojej dobe ale bol EP3 najvyvazenejsi a pri tom hardcore. Pouzivat ho kazdy den nie je pre kazdeho, motor je hodne hlucny (mininalne pouzitie tlmiacich hmot) a podvozok spatne tlmil nerovnosti (to neznamena, ze nefungoval, ako sme pisali), len by asi tlmice mohli pracovat rychlejsie a menej toho pustit do kastle. Aj tak to ale bolo super auto, co sa neskutocne podarilo. Anglani ho nikdy nedali ak vitaza? No tak The FIfth Gear su asi potom Spanieli, ze? :lol:
Ja tie tvojre renaulty respektujem, ford, honda a renault HH fakt vedia, ale Ty zo seba robis zbytocneho saska, ako som povedal v uvode.
babo

Příspěvekod babo v pát 11. zář 2009 22:06:26

dany píše:Prosím, může mu to vysvětlit někdo jinej, mě už taky došla trpělivost a už na to nemám sílu...

myslim, ze ignore bude najlepsie riesenie ;)
babo

Příspěvekod willy2.0 v pát 11. zář 2009 22:55:03

babo píše:
willy2.0 píše::tvůj výkon jsme zatím viděli na okruhu v Mostě(ten byl jistě vypovídající,kolikrát ti budu opakovat že sem to pojal jako testík a nehrál si na čistou stopu prostě sem kravil protože sem věděl,že tam znova nemusím a

robis tu zo seba saska. Hlavne, ze si to povodne popisoval, ako si robil pretacave smyky a jazdil pre divakov a nakoniec vysvytlo, ze si bol nedotacavy v kazdej zakrute a vzniknutu situaciu navyse riesil zle (utiahnutim zakruty, miesto povolovanim). Po takej hanbe by sa tu nikto viacej neukazal a Ty bez problemov pokracujes v pisani dalej, bez straty dychu... :shock: Nikto tu zo seba nerobi extra uzasneho sofera, akurat ty. Ano, vacsina ludi si mozno ticho mysli, ze relativne nieco vedia (ja trebars nie, som tu jeden z tych slabsich, ale chcem sa nieco naucit), ale nikto tu nekeca a nechvasta sa ako ty...
Zaujimave su tiez tvoje clanky, trebars na HC.cz alebo kde si pisal, ako ste s tym chalanom co ma R27 aj R26 testovali a ako ctr na vyjazdoch utekal a ako ste nechapali ten zazrak. A zrazu ho predas a pises tu samu situaciau, ze bolo EP3 "neridetelna strela".
Ziadne auto nie je dokonale. Vo svojej dobe ale bol EP3 najvyvazenejsi a pri tom hardcore. Pouzivat ho kazdy den nie je pre kazdeho, motor je hodne hlucny (mininalne pouzitie tlmiacich hmot) a podvozok spatne tlmil nerovnosti (to neznamena, ze nefungoval, ako sme pisali), len by asi tlmice mohli pracovat rychlejsie a menej toho pustit do kastle. Aj tak to ale bolo super auto, co sa neskutocne podarilo. Anglani ho nikdy nedali ak vitaza? No tak The FIfth Gear su asi potom Spanieli, ze? :lol:
Ja tie tvojre renaulty respektujem, ford, honda a renault HH fakt vedia, ale Ty zo seba robis zbytocneho saska, ako som povedal v uvode.

Dostal bys od šaška tavou hůl:-)
..nebudu na zbytek reagovat,furt ste dokola zbytečně nasratý kvalitně(jak by se povedalo slovensky).
Jinak CTR to vyhrálo snad jen v roce 02...jinak vždy Clio.
Víc už se fakt tady nebudu zesměšnovat a snažit,to je furt dokola.Všichni ste machři kteří žijou v polopravdách a vyčtenejch testů... a nepřipustíte,ani v nejmenší,že třeba taky někdy kecáte až to do vočí bije.
Máš pravdu radši to ignorovat a nechodit sem.Teoreticky to máš zmáklé dobře vid,ty nedotáčivej smyku :D Nebudu znova psát že sem to dělal schválně,at máš aspon trochu pocit,že by si mi stačil :lol: :lol: ach jo,to je výživa.
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec