Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 15:53:09

A kdo chce jet i rychle, bere CTR :lol:
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v čtv 10. zář 2009 16:02:00

dany píše:A kdo chce jet i rychle, bere CTR :lol:

I tak se to dá říct taky :lol: ..ale pokad nepojede v CTR schopnej jezdec,je mu prd platný v čem pojede,prostě obě auta sou dost vyrovnaný nemysli si,pokad to bude zakroucená okrska vidělo by se..
Pokad letiště dvojka a trojka u CTR rozhodne
willy2.0

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 16:02:36

Tak si půjči Clio R27 od Haka a zajedem ještě jednou letos na NS, nějaké příležitosti ještě jsou, tam zajedeš super čas, porazíš tajpáry, všem nám zavřeš hubu a bude klid...
Tomu bych řekl konstruktivní řešení, napsat si můžeš co chceš, papír unese hodně...
Informace pro tebe, ani pro němce to není okruh, je to klasifikováno jako dálnice, tudíž neomezená rychlost a vztahuje se na to jak havarijní pojištění (kdyby se náhodou to clio na horizontu nadneslo a mělo takové problémy jako to megane), tak i povinné ručení, pokud bys náhodou za některým CTR nedobrzdil (kdyby tě třeba překvapili ty slabé brzdy)...
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 16:06:55

King vezme Scirocco 1.4TSFi (160HP) a uvidíme, jak si poradíš "s neumělem novinářem" se sériovým autem. Kdybys náhodou prohrál, svedeme to na motor...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v čtv 10. zář 2009 16:19:36

dany píše:King vezme Scirocco 1.4TSFi (160HP) a uvidíme, jak si poradíš "s neumělem novinářem" se sériovým autem. Kdybys náhodou prohrál, svedeme to na motor...

Nezávodím protože nejsou koruny.Nepojedu na smyčku,protože nejsou koruny a ani auto.A kdybych chtěl srovnávat vemu v potaz okrsku,mě to letiště prostě netáhne.Plus abych se bál,že někoho sestřelím nebo někdo mě děkuju nechci,v tomhle máte víc odvahy jak já.Já mám rád čas proti stopkám a uzavřenou trat,ne letištovýho charakteru"a proto nejradši okrsky šikovný a rally,nikdy ne okruh.Jen tak si to užiju.Na okrsce byste dostali hůůůůl-rád hecuju :lol:
Počkej si,pojedem se svézt...Každopádně sem rád,že sem tě aspon nahlodal když už nic jinýho a budeš mít trocha uznání i směrem do Francie,soudruzi si to maj za co zasloužit.A věř mi,že se mnou se v Cliu nudit nebudeš,i třeba v závodním věřím,že se to časem povede,miluju to :twisted: :lol:
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v čtv 10. zář 2009 16:22:02

Ještě to srovnání:na okruhu je důležitá čistá stopa..
na okrsce,musíš mít odhad pořádnej,autu fakt věřit,sebemenší chyba může skončit fatálně,musíš se spolehnout na auto a sebe,tam se ukáže co v kom je..
willy2.0

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 16:39:11

To nebylo, že bys mě nahlodal, ale chtěl jsem ti srazit hřebínek, jakou bys dostal oblož. Na rovině by ti přišlo, že máš u Clia zataženou ručku a když by si tě dal swift, uznal bys, že ten motor opravdu je slabý, nejde totiž o zrychlení v přímce z nuly, kde se může ještě clio chytat, ale o dynamiku z 60 až 100km/h...
NS není letiště, takové převýšení, zatáčky a pod, máš problém najít na okresce, jediný rozdíl je, že tady je dobrý asfalt, takže se dá jet na hraně a rychle. S čistou stopou si nemusíš dělat starosti, stejně pořád někoho předjíždíš nebo někdo tebe, takže moc čistou stopu jet nejde. Současně jezdí na 20km kolem 250aut.
Až to někdy uvidíš v reálu, můžeš to pak hodnotit. Já narozdíl od tebe tam byl... Ale možná v nějakém časopise psali, že to je letiště, tak si to převzal s tím nejdokonalejším Cliem, nebyl to náhodou jeden autor, co to tvrdí ???
dany
Administrátor

Příspěvekod LK7R v čtv 10. zář 2009 17:55:42

Hehe letiste ... :lol: :lol: :lol: . Takze ted jsme to s Kingem konecne dali tak jak se to skoro ma jezdit. Video bohuzel nejni, ale cas ... tramdadadaaa B2G .... 7:57 predtim 7:58 a pak nekolikrat tesne nad 8.

Pan v Audi R8 V10 sel zahodit klicky, Ferrari 360 scuderia kterou tlacilo R8 a ja nechapalo ktera bije (ale nedal se a zbabele nepustil).

Ostra jizda za Q5 od officialu byla taky sranda ... zmetek nechtel pustit! Delal machry a nemel kridla :lol: :twisted:

GT3 ze Svedska s prumernym ridicem muselo kapitulovat, prestoze to byl boj 3/4 okruhu. Nasledne to v Brunchenu rozvesil.

Dalsi cene skalpy : ITR DC5 s podvozkem vackama a R888, GT2, Carrera 4S, R32

Pak na GP okruhu to bylo teprv letiste... hahah jak ruzyne.

Jestli jeste nekdo rekne ze je NS letiste tak pochybuju o jeho dusevnim zdravi!
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod dany v čtv 10. zář 2009 18:30:21

GP bylo letiště, s tím souhlasím a pro naše slabé nedotáčivé předokoly i dost nezajímavý okruh, přesto se tam ještě svést pojedu :)
NS je letiště akorát podle Willyho, abys dal průměr 150km/h musíš mít sakra koule :) jinak jsem ten čas dopočítal na celý okruh a podle mých odhadů by to mohlo být na úrovni (spíš těsně za ní) toho meganu R26R (už slyším Willyho, že to není možné, protože ten megan je jiná liga :) ), okruh pro veřejnost je zkrácený o nějaké necelé 2km roviny, na kterou by ti mělo stačit cca 30s k jejímu přejetí a je třeba i vzít v úvahu, že pak budeš až nahoru k mostu kolem GP zase rychlejší, protože se nebudeš muset rozjíždět, tak jsem to odhadnul na 30s. :lol:
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v čtv 10. zář 2009 18:33:56

Tak ses tam podíval,chápu tvoje nadšení...Já ten okruh jezdím tak akorát na plystationu:) a baví mě na něm,ale tím to taky skončí.Osobně bych radši dal ty peníze do startovnýho a víkendu na některém z podniku RC...a chtěl bych tak vyzkoušet co ve mě opravdu je.
Každýho baví něco jinýho,mě tohle neláká,ikdyž historii toho okruhu a věci okolo něj mám již dlouho vyčtený,přesto mě neláká.Nejsem z těch který někam jedou,aby si řekli byl sem tam,prostě řeším co mě opravdu baví a zaměřenej sem čistě na rally,takže se chci věnovat tomu a v tom bejt dobrej,ještě rallycross zkusit může bejt pořádná zábava...
Možná kdyby byl prázdnej ten okruh,tak se svezu,furt lepší jak Most to asi určitě(ty převýšení musej bejt moc fajn a na srdce) ale,aby na něm nesvištělo x aut a x motorek zároven s tebou-tak to není možný,neexistuje-a já fakt nikdy nebyl na závodění s někým,nebo aby se mě někdo pletl do cesty...mám prostě rád soustředění jen na svůj výkon,s někým závodit mě prostě nebere a navíc mám problém to ustát,úplně se nedokážu soustředit a nechci ani protože o tenhle druh závodění nestojím.
Velký Walter R."řekl,mám rád závodění proti stopkám,nikdy sem nebyl na závodění s někým jiným...mám pohled na tohle stejnej a vím,jak to cejtil,myslel.Ale to,už sem taky psal.
A dle mě to zní i mnohem skromněji.Prostě to,že se můžu v klidu soustředit na co největší výkon a svý svezení,na x km a pokaždý jinde ideálně,je pro mě víc než si vydřít stopu někde kde jedeš furt dokola.To není umění,to vydře každej.A proto mě tohle prostě neláká,našel sem se v něčem jiným,dobrodružnějším,ale zároven respektuju i druhou stranu a přiznávám že bych na okruhu dostal.Prostě mě neláká,stejně jako mě nelákala nikdy motorka,dělám to co mě baví,v tom se chci zdokonalovat.
Klidně beru žes tam byl.Ale pro mě je důležitý to,že ty peníze bych strčil do jiný zábavy.
A znovu říkám,kolikrát na tom okruhu řadíš aspon za tři??...spíš tak 4,5,6,5,4,5,4 prostě etištěěě :lol:
letiště není 2,3,4,3,2,3,2 :lol: :lol:
nahod videa,juknem se
Jinak o Shiroccu se říká,že se povedlo budiž proti Golfu asi jo,ten motor je moc povedenej protože spodek táhne kompresor a vejš turbo,jel sem ho v Golfu a príma,ale furt je to VW,nevěřím že to je podvozková záležitost:)
Jinak Loko,ano je to letiště.Mám radši techničtější záležitosti a rychle se střídající zatáčky,hodně jít na brzdy...chápeš,už pojem letiště?
A to že ste dali nějaký skalpy??právě kvůli takovýmhle,co si maj potřebu dokazovat něco,bych tam nejel,když pojede slušnej řidič s tvýma vyjmenovanýma autama,v životě ho nedáš tak nemel blbosti a posad se na zadek prosím tě.
Je to o řidiči,to všichni víme,nemusíš mi vyjmenovávat auta,který si dal taková blbost tyvole.A proto prostě vždy pojedu sám za sebe a pak srovnám časy a řeknu si jedu plívu nebo sedlo to..Ale abych měl tupou radost z předjetí někoho slabšího,nebo někoho kdo se jel svézt....mě tohle prostě irituje.Všichni už víme,že z klubu sportovních aut",může plno lidí zahodit klíčky,ale co ty víš,kolik lidí to má prostě jen jako splněnej sen jen?kolik lidí to auto chce jen ukázat?...Máš z toho radost?hm si dobrej borec :roll:
Prostě si uvědom že řada lidí nejede,já to respektuju a nemusím machrovat že sem někde někoho vzal,když se chtěl někdo honit,kolikrát sem mu uhnul nebo jel schválně pomalu,prostě mi to přijde jako srovnávání kdo ho má většího.Dost pubertácký.A proto tíhnu k soutěžím,tam se chlapče ukáže co v kom je nebo není.
Víc letiště a takovýhle tvoje závodění řešit nebudu,protože mi to přijde jak soutěžení na mimonskejch válkách.Když už si najel přes 100tis s CTR,mohl bys ho vzít taky na kopec aspon,tam se snažej všichni.A až budeš mít za sebou slušnej výsledek,můžeš mít z toho opravdu dobrej pocit.Ty mi ještě napiš že nemám papír v ruce,ty někdy taky vypustíš perly...Nechci se s tebou bavit,s Danym o to stojím protože je podobně založenej a ty zkušenosti má a jeho respektuju ikdyž je paličatej někdy,ale ty mě v životě nehodnot mě si ještě nic nedokázal.Laskavě to respektuj,prostě mě absolutně tvoje názory na mě nezajímaj,nemám pocit,že ty to můžeš nějak hodnotit.
Jinak myslím,že průměr 120 a vyšší na rally se bere dost jako letiště,takže průměr 150 je dost velký letiště a je vidět,že prostě vím,o čem mluvím.že.
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec