Tak to vezmeme po pořádku...
willy2.0 píše:Pereš tak trochu špinavý prádlo
Myslím, že zatím nic neperu, max. jen naznačuji, aby ses chytil za nos, protože právě ten, co o tom nic neví z toho nemůže nic pochopit, je to mířené na tebe a abys procitnul...
willy2.0 píše:Když si mě svezl,byla to první zkušenost s pěkně upraveným autem na silnici,s autem který docela fungovalo byl sem nadšenej z něj,špatně mi bylo z toho jak si to párkrát nelidsky zahamtl:)
Mě přijde, že funguje o něco lépe, než jen „docela“, trošku mě to uráží, ale chápu, že Clio to nikdy nebude…
willy2.0 píše:...na tom začátku,sem si to spíš snažil namluvit že to byl kauf,ale uvnitř sem byl pořád zklamaný...ale tohle víš,řešily sme to..říkal si musíš si zvyknout na víceprvk.nápravu,ale tím to nebylo,bylo to autem
Že jsi zklamaný, to jsi neříkal, jen pořád, že to potřebuješ dodělat…
willy2.0 píše:Co se týče stromu,znovu říkám,vytlačilo mě auto v protisměru,milý Dany kdybych tam jel rychle už bych tady nebyl...Nejel sem rychle,jel sem pohodu a vezl k tobě notebook a paradoxně přišel o auto,když sem jel za klukem,který mě přiměl si ho koupit...to sou někdy paradoxy v životě co...
)
Tady se opravdu shodnu s Hákem, auto v protisměru se v tvé paměti objevilo až po týdnu a tři dny po tom, cos tvrdil, žes zaspal. Takže změn v tom jak a proč se to stalo, bylo dost, takže tvrdím stále, rychlost a nezvládnutí vozidla…
To že si vezl ke mně notebook jsem se taky dozvěděl po nehodě, na ničem jsme nebyli dohodnuti… Takže to tak být mohlo, ale taky nemuselo, to ale řešit nechci vůbec…
willy2.0 píše:...Prostě občas sem byl v euforii a snažil sebe sama přesvědčit,že to byl dobrej kauf,ale nebyl.
Vzhledem ke stavu auta, opravdu nebyl…
willy2.0 píše:Jenže pak sem se jel project znovu,sám, a začli mi vadit brzdy,ale nějak sem si furt říkal,to se postaví a bude to ok,na kopce super nářadí a za tím si furt stojím
Když někdo tvých domnělých kvalit dá na CTR neznačkové shitové brzdové kotouče a na to Ferodo DS2500, nemůže se přeci divit, že auto nebrzdí a po pár kilometrech jsou brzdové kotouče křivé, tohle jsi z parametrů napřed nevyčetl??? Ze zkušenosti bys tohle nikdy nemohl totiž udělat, pak je jednoduché říct, auto nebrzdí, ale musíš říci taky proč !!!
willy2.0 píše:...ale smrdělo to průserem většinou,protože auto není tak komunikativní jak by se k němu hodilo,bylo potřeba!
Vzhledem ke stavu, v jakém před nehodou auto bylo, neboť při té nehodě se všechno co jsme opravovali stát ani nemohlo, tak se vůbec divím, že to auto jelo rovně. Zapomněl jsi říct, že jsi auto kupoval opravované po velké ráně na přední stranu… Sám si to trefil na levou, ale na pravé straně bylo křivé rameno, těhlice a úplně rovný nebyl na pravé straně ani podrám motoru. Už jen tohle stačí, aby se velmi citlivé auto na vyvážení, kterým CTR7G bezesporu je, chovalo nepředvídatelně a nesmyslně uskakovalo. O horních uloženích tlumičů ani nemluvě. Takže je otázka, jestli za to mohlo vlastně auto, nebo jeho stav, tudíž předchozí majitel, já se kloním k druhé variantě. A to že jsi to ty nepoznal spíš svědčí o tom, že nemáš tak velký cit pro auto, jak si myslíš, ale je to jen má domněnka a nemusí to být pravda.
willy2.0 píše:....Ve chvíly,kdy mělo jít z domu,chtěl sem new Clio a sehnat na něj cup setup..Se to nějak zvrtlo celé a na konci byla ta neštastná a pro mě furt nepochopitelná rána....
To že půjde auto z domu, jsi rozhodnul až po opravě kvůli několika věcem, které nebudeme rozebírat… Dopředu jsi nic takového neříkal, dokonce ani po té ráně jsi auto měnit nechtěl, proto jsem opravu zařizoval já u Hasíka, aby auto bylo ve 100% stavu a ty sis ho mohl s klidným svědomím nechat. Kvůli tomu se auto dělalo do faceliftu a věci se dávali všechny (správně) nové, nikoli opravovali. Pokud by se dělal jen oprava pro následný prodej auta, stála by tak polovinu ceny. Chtěl sis ho nechat a strašně ses na něj těšil, z domu šlo úplně kvůli jiným důvodům, tak neser!!!
willy2.0 píše:Řekl si,že sem na to auto moc agresivní,to sem byl
Ale nesmyslně agresivní, tohle prostě není kopyto typu clio. Ty jsi s ním zacházel humpolácky a díky třeba daleko rychlejšímu a přesnějšímu řazení tï oproti cliu dovolovalo CTR řadit rychleji, ale to neznamená, že to tam budu cpát hlava nehlava. A spousta dalších detailů.
willy2.0 píše:…byl sem zvyklej tlačit na auto a čím víc sem ho honil,tím bylo lepší(Clio)..CTR,ale na tohle není stavěný,je to okruhový auto,chybí mu na okrsce hrozně moc komunikativnost...
Vůbec nejde o to jezdit pomalu, jen jezdit hlavou, na to auto čím víc tlačíš, tak taky lépe funguje, ale ty si prostě neuvědomuješ, že hranice toho auta leží za hranicí clia a tím pádem blíže k fyzikálním limitům, už jen z hlediska rychlosti a brzd (správných a dobrých). Zadní náprava není jen nesmyslně neutrálně vlečená jako u clia, ale podílí se aktivně na chování celého auta, dá se s tím lehce pracovat, využívat to a třeba na okruhu bez použítí ruční brzdy i se zapnutým ABS projíždět zatáčky díky přesunu hmot (odlehčení zadku) při brzdění lehkým smykem zadní části auta… atd, atd, … Chápu, na tohle nemůžeš být z clia zvyklý, ale je to prostě jiné auto… A zadek sakra pěkně komunikuje u 7G…
willy2.0 píše:Znovu říkám,moje teorie:skvělé auto na kopce a rally,na okrsku ne...
Tohle je věc názoru , zkušeností a umění…
willy2.0 píše:Není to nejhorší,neurazí ale taky ani nepotěší.
A tohle je věc názoru a umění si z toho auta vzít, co chceš. Takhle universální auto, zvládající současně okruh, kopce a i okresky skoro tempem speciálů, nikdo jiný, podle mě, hned tak nepostaví. Co to auto dokáže s minimálníma úpravama ve skupině N v rally, na kopcích, okruzích i třeba rallykrossu, je až neuvěřitelné…
willy2.0 píše:Bude lepší,když to vše smažeš,ne..není fér žes to vzal takhle osobně,nesmyslně...
Osobní jsi to udělal ty, když si naznačoval, že hájím auto a nedokážu uznat něco lepšího. Až budeme mluvit o Evu, budu souhlasit, ale Clio a Focus, sorry ne díky. Poměr cena/výkon je úplně mimo… Tentokrát už nic mazat nebudu, ať zhodnotí někdo jiný jak moc jsem já nefér…
willy2.0 píše:…já se v tobě taky nevyznám,na jednu stranu mě řekneš že mě máš docela rád a pak mě takhle vodstřelíš jen kvůli tomu,že trošku zakritizuju a oprávněně jedno auto,kus plechu....
Ano mám tě docela rád, ale pořád ti říkám, NEVYTAHUJ SE a opakuji to dokola a dokola… Kdyby si napsal, že máš zkušenosti s CTR7G, které nebylo správně opravené a bylo s velkou pravděpodobností křivé, že si ale za to sám nemohl, proto všechno co píšeš, může být touto skutečností ovlivněno, je to úplně jiné. Ty to ale zobecňuješ a možná to není ani tvůj problém, ani obecně CTR7G, ale jednoho špatně opraveného kusu, na kterém ty stavíš veškerou svou kritiku… A tohle mě sere moc!!! Má to pak stejnou hodnotu, jako když dělají testy v autobaru ESO a stav jednoho kousku zobecňují na celou produkci vozů, prostě nesmysli...
willy2.0 píše:Sem jen kecal nic víc.Jezdím tužku a nepoznám vlastně jestli jedu na vratech od stodoly nebo na trakaři...
Někdy mi to tak bohužel připadá…
willy2.0 píše:Proč to řešíš přes stránky...proč..je to děsně zlomyslný od tebe,vymaž to a povíme si to někdy osobně
Ty řekneš něco na stránkách a já ti budu říkat po telefonu, že s tím nesouhlasím, to je asi nesmysl, ne?
willy2.0 píše:říct nepiš Hondařům..to je pokrytectví jak blázen a navíc děsně vomezený,to je jak na nějakým tuzingsrazu,bud to myslíš s ježděním vážně,nebo jde jen o to si říkat jak je vše ideál děsnej a tlouct se do prsou,bejt spokojenej,ale vždy to může bejt lepší.Mrzí mě že to musím psát takhle polopaticky,ale fakt si mě zklamal.Vymaž to,nebudu sem psát,překroutil si to jak bulvár nějakej,fakt si mě s tím děsně naštval a zároven překvapil.Byl si u nás párkrát doma a uděláš ze mě vola tady,zapřemejšli nad sebou trochu,ano ty taky,mrzíš mě:(
Nikdy jsem neřekl, nepiš sem, ale pořád se nevytahuj, jak všemu rozumíš, piš neosobně, stručně a skromně, toť vše…
Nic nepřekrucuju, jen ty neříkáš úplnou pravdu a všechny okolnosti, proto ti to musím psát sem. Ty se chováš jak bulvár…
Nikdy jsem se k tobě domů necpal, tak to nepiš, jako když tě doma otravuju, byl jsem u tebe vždy, když jsi potřeboval s něčím pomoci, tak nepruď…
Teď si myslím to začíná být konečně trošku osobní… Ale vyjádřit se samo můžou i ostatní...