Co uděláme s Willym?

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Ponechat Willyho aktivního, nebo mu zamezit možnost přispívat?

Anketa končí za stř 09. zář 2009 23:45:29

Ano, nechat aktivního, docela se bavím
3
23%
Ne, zamezit přístup, je to ztráta času
10
77%

Celkem hlasů : 13

Re: Co uděláme s Willym?

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 17:40:25

dany píše:Oprava, já s tebou nejel žádnou svou erzetu, tu mám u Slaného jen pro testování nastavení, je hodně rozbitá a jezdím tam jen kvůli chování podvozku, jel ji se mnou třeba Babo, s tebou jsem jel jen se projet kousek za Kladno na Buštěhrad na silnici, kde jezdím párkrát do roka a když po prvním zabrdění si zezelenal, tak jsem ještě zvolnil a jel pohodu s velkou rezervou, nechtěl jsem mít označkované auto :lol:
Je pravda, že tak jako ty to opravdu nedávám...
Mazat nic nebudu, jen ať všichni vidí, jaký jsem lempl, teď jsi mě konečně odhalil :lol: :lol: :lol:

Smaž to sme k smíchu oba.Chvíly ta debata byla zajímavá,ale tys to pak začal zazdívat a je to škoda.
Znovu říkám,vím o čem mluvím a až bude auto rád ti to předvedu,škoda,že se to nepovedlo dřív,jinak bys mě třeba bral vážněji,chápu že do tý chvíle budeš dávat jen na sebe...to svým způsobem chápu.
Nechci už sem psát,naštval si mě.Smaž to a promluvíme si osobně pak,vím,že nejsi špatnej kluk jen si děsnej paličák někdy a rád si prosazuješ svou,ale stává se prostě,že ikdyž si o něčem přesvědčenej...může to být nakonec trochu jinak prostě,to je potřeba brát na zřetel,mě přijde že si prostě zaspal,že žiješ v tom když si měl ještě R19...a je to škoda.Hele když sem řídil poprvý new Clio,nenadchlo mě tak Hák to ví a byl nasranej,sem ho zkritizoval za podvozek...řekl sem,tyvole to starý,to starý bylo jinde...není to špatný,ale ten podvozek,ten podvozek by měl bejt lepší,na hraně je problém občas,je záludný!!!to sem fakt řekl a byl nasranej pěkně,protože se za tejden,mělo ject a nakonec jelo pro R27...teda,už s cup podvozkem...
Kterej,musím říct tomu autu vrátil lesk starýho,ne že by standart byl hroznej(furt lepší jak u CTR)ale prostě mám tak vybudovanej cit,že mě něco chybělo u něj a musím říct že s cup setupem,dohonily těch 20procent který chyběli,aby to auto mělo fakt grády.
Honda,CTR pro mě není měřítko dobrého auta prostě,je dobré na závody apod...ale z hlediska toho,aby ti to auto hodně něco dalo,to není.Sem asi první kdo to tvrdí na forech,myslete si,že kecám.Ale Clio jde mnohem hlouběji...je to naprosto vyvážený auto a to poslední rovněž.Až budou dělat Clio,který je záživný jako CTR...půjdu si to hodit,nebo to radši začnu zkoušet se zadokolkou.Tak moc mě nadchlo,tak moc u mě vede.
Hawk.
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 17:48:56

Teď už ne k smíchu, ale k pláči. Obrázek ať si udělá každý sám...

Jinak tě chci jen opravit, myslím, že jsem to nezazdil já, ale několikrát jsem tě varoval (několikrát i osobně), aby ses nevytahoval a nepsal mi silný řeči na web ... tys neposlechnul. Takže bych to viděl obráceně, ale to je věc názoru...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 18:02:12

dany píše:Teď už ne k smíchu, ale k pláči. Obrázek ať si udělá každý sám...

Jinak tě chci jen opravit, myslím, že jsem to nezazdil já, ale několikrát jsem tě varoval (několikrát i osobně), aby ses nevytahoval a nepsal mi silný řeči na web ... tys neposlechnul. Takže bych to viděl obráceně, ale to je věc názoru...

silný řeči?já ale nemám tu potřebu..co blbneš,zas meleš blbosti a jestli to tak na někoho působí,není to můj problém já tady načal jiné auto...celou dobu psal o tom jaký obě byly,tys oponoval.Kde v tom najdeš že machruju probůh?
Hele problém je v tom,že to někdo prostě nestráví,já nemůžu za to,že se mě povedlo řídit asi vše co slo do dvoulitrů" ty dvě nej auta měl a chci jen,aby se sakra s Cliem počítalo....Ale cpát to nikomu nechci už,stejně je potřeba to zažít,kecat můžu jak chci.
Pro mě má kouzlo Clio, pro tebe CTR,tím bych to ukončil a dlabem na to :D
...už mě to nebaaaa :lol: ještě něco napiš,at máš poslední slovo a skončíme tuhle debatu :lol: :lol:
willy2.0

Příspěvekod babo v pon 07. zář 2009 23:59:43

zmazat vsetko, debata o nicom, kazi kvalitny web. ale zial, na internete sa clovek tomu nevyhne. A toto je este len willy (ktoreho vsetci svojim sposobom mame radi a ako aj ja tvrdim, zrejme nejazdi zle, aj ked tie vysledky ako trebars skromny Saty chybaju), horsie bude, ked tu zacnu "radit" ini uplne neznami kovboji.

Willyho by som aj nemazal (teda nezakazal prispievat), ale ked on sa nechce pucit a vzdy ho to obcas chyti :( a halvne sa navazat do ludi, aj ked len obcas (ale staci)
babo

Příspěvekod willy2.0 v úte 08. zář 2009 7:01:18

Babo tobě nadhled nechybí,děkuji,máš pravdu,že občas vybouchnu,ale musí to bejt do nebe volající.Pak ano,pak,už bojuju s blbostí a blbnu taky.Když na tebe reagujou lidi,který tě urážej a ke všemu věděj prd,tak to mě fakt dokáže naštvat.
willy2.0

Příspěvekod LK7R v úte 08. zář 2009 8:48:46

Zaskrtnul jsem "Ne, zamezit přístup, je to ztráta času". Tady plati mluviti stribro, mlceti zlato. Neslo by jen omezit Willymu delku prispevku? Treba na 5 radku, nez prispeje zase nekdo dalsi? To by se pak ty sahodlouhy slohy byly bud na pokracovani, nebo by treba byly myslenky vice vykristalizovane. Lukasi, vsichni ti napsali, co jim vadi v tvem projevu (biti se do prsou bez potvrzeni/papiru, napadani, slohy, nedostatek podlozenych - idealne vlastnich fakt, nekolikanasobne opakovani veci), zkus to teda respektovat a prizpusobit se tomu.

Zkus par pravidel (nemusis samozrejme):

1) vsechno si 2-3x precti
2) napis odpoved, precti si ji, odmaz z ni veci co ti lide vytykaji, udelej ji strucnejsi a heslovitejsi
3) znova si odpoved precti, zredukuj kudrlinky a dostan se na cca 10 radek textu max
4) znova si to precti a opet zkontroluj, zda tam neni neco co ti vytykame
5) odesli prispevek

Vysledkem bude:

1) strucny, vecny, prinosny, bezkonfliktni, hodnoty prispevek do diskuze
2) nikdo nebude muset delat nova temata tohoto stylu
3) diskuze se stane hodnotnejsi a prinosnejsi

A hlavne ...
Obrázek
...to plati pro nas pro vsechny.
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod dany v úte 08. zář 2009 9:01:56

jj plne souhlasim.
Jeste bych dodal, pokud nekdo, jako ja nebo loko napise presne na co chce odpovedet (presny dotaz), neni vhodna tvoje odpoved slohem o obsahu: "nerozumite tomu, ja to mam vyzkouseny, vsechno je na tom nejlepsi, znam to nejlepe, jediny jsem to vyzkousel, a pod.", myslim, ze chapes co myslim.
Na vetsinu dotazu reagujes znovu omylanim toho sameho (takove okecavani :) ) a vetsinou jen domnenky, zadne konkretni, pokud mozno podlozene, argumenty. Uvital bych v tom pripade strucnou odpoved na kazdy bod zvlast. Jinak se ztrati prehlednost a vecnost tveho prispevku je nulova. To si myslim ja.
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v úte 08. zář 2009 9:52:16

myslim, ze loko to napisal za jedna...

A aby cela debata mi aj nieco priniesla, kolko fakt moze byt rozdiel v brzdnej drahe CTR 7G seria brzdy voci BIG KIT? Trebars zo 100km/h ? Na beznych UHP a potom trebars na semislick? Nezalozime temu? to by ma fkat zaujimalo a clovek to tak laicky nema sancu zmerat. Na beznej UHP by som ale tipoval tak max 2 rozdiel so zapnutym ABS
babo

Příspěvekod dany v úte 08. zář 2009 11:09:09

To je právě to, že se pak tyhle informace, pro někoho zajímavé, ztratí v nesmyslech...

viewtopic.php?f=11&t=210&start=60
příspěvek ... od dany v ned 06. zář 2009 21:30:13
dany
Administrátor

Příspěvekod babo v úte 08. zář 2009 12:53:59

aha, tak aj na semislicku bude rozdiel maly... kludne moze byt :) trufol by si si odhadnut rozdiel na okruhu na slickoch? dik
babo

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec