dany píše:Oprava, já s tebou nejel žádnou svou erzetu, tu mám u Slaného jen pro testování nastavení, je hodně rozbitá a jezdím tam jen kvůli chování podvozku, jel ji se mnou třeba Babo, s tebou jsem jel jen se projet kousek za Kladno na Buštěhrad na silnici, kde jezdím párkrát do roka a když po prvním zabrdění si zezelenal, tak jsem ještě zvolnil a jel pohodu s velkou rezervou, nechtěl jsem mít označkované auto
Je pravda, že tak jako ty to opravdu nedávám...
Mazat nic nebudu, jen ať všichni vidí, jaký jsem lempl, teď jsi mě konečně odhalil
Smaž to sme k smíchu oba.Chvíly ta debata byla zajímavá,ale tys to pak začal zazdívat a je to škoda.
Znovu říkám,vím o čem mluvím a až bude auto rád ti to předvedu,škoda,že se to nepovedlo dřív,jinak bys mě třeba bral vážněji,chápu že do tý chvíle budeš dávat jen na sebe...to svým způsobem chápu.
Nechci už sem psát,naštval si mě.Smaž to a promluvíme si osobně pak,vím,že nejsi špatnej kluk jen si děsnej paličák někdy a rád si prosazuješ svou,ale stává se prostě,že ikdyž si o něčem přesvědčenej...může to být nakonec trochu jinak prostě,to je potřeba brát na zřetel,mě přijde že si prostě zaspal,že žiješ v tom když si měl ještě R19...a je to škoda.Hele když sem řídil poprvý new Clio,nenadchlo mě tak Hák to ví a byl nasranej,sem ho zkritizoval za podvozek...řekl sem,tyvole to starý,to starý bylo jinde...není to špatný,ale ten podvozek,ten podvozek by měl bejt lepší,na hraně je problém občas,je záludný!!!to sem fakt řekl a byl nasranej pěkně,protože se za tejden,mělo ject a nakonec jelo pro R27...teda,už s cup podvozkem...
Kterej,musím říct tomu autu vrátil lesk starýho,ne že by standart byl hroznej(furt lepší jak u CTR)ale prostě mám tak vybudovanej cit,že mě něco chybělo u něj a musím říct že s cup setupem,dohonily těch 20procent který chyběli,aby to auto mělo fakt grády.
Honda,CTR pro mě není měřítko dobrého auta prostě,je dobré na závody apod...ale z hlediska toho,aby ti to auto hodně něco dalo,to není.Sem asi první kdo to tvrdí na forech,myslete si,že kecám.Ale Clio jde mnohem hlouběji...je to naprosto vyvážený auto a to poslední rovněž.Až budou dělat Clio,který je záživný jako CTR...půjdu si to hodit,nebo to radši začnu zkoušet se zadokolkou.Tak moc mě nadchlo,tak moc u mě vede.
Hawk.