dany píše:Myslim, ze takhle presne to ale citi vetsina, vubec nejde o to, jestli si myslis, ze le renault nejlepsi. Dulezite je, jaky zpusobem to pises. Ty bohuzel typem Ja jsem nejlepsi, vsemu rozumim a vy vsichni jste idioti, presne takhle jsi to ve svem poslednim prispevku ukazal...
Znas vubec toho cloveka, co jsi o nem napsal EQ nula(i kdyz spravne je IQ co jsi mel na mysli) , ze ho vubec urazis?
On na rozdil od tebe nerekl nic osobniho.
Celou dobu se ti snazim vysvetlit, ze tvuj nazor mi nevadi, ale ty ho porad prezentujes jako obecny fakt a odvolavas se pouze na testy a zkusenosti ostatnich, sve mas jen z clia a 4000km na CTR7G, coz tobe staci, protoze jsi tak dobrej, ze auto poznas podle papirovejch dat, pripadne potrebujes 2km, aby si z auta dostal limit. Tohle chvastani ja proste neberu, a presne za tyhle reci jsem na tebe nastvanej a to me rozpaluje, nikoli problem Renault x Honda, to je vec nazoru a zkusenosti, ALE TVOJE PRESENTACE NAZORU JE PRISERNE AROGANTNI... Rikal jsem ti to mockrat a tentokrat, zase po dlouhe dobe pretekl pohar. Minule jsem to po tve apelaci smazal, slibil si, ze se polepsis, ale tentokrat to tu necham, myslim, ze si par lidi vzpomene i na tve minule perly.
Zamysli se na nad tim, precti si po sobe sve prispevky, vecer ti vytahnu tve perly z teto debaty, abys vedel, co a jak si napsal.
Hlavne me dostalo, uz podle parametru jste s hackem vedeli, jak bude R26 a FRSII dobrej ... tohle sila a nemam k tomu co dodat. Pokud jeste pridam, sice jsem FRSII neridil ani v nem nesedel, vim presne jak pojede na okreskach a jak bude rychlej ... Ty vado, to je mazec ... Tohle si netroufne rict nikdo inteligentni napred, nez se sveze, stejne jako bych necekal, ze motor, ktery ma o 20HP vice nez EVO bude tak linej proti nemu. Tohle jsou papirove argumenty proti praxi, ktera tobe chybi a to jednani lidma je taky na povazenou...
Ne mě stačí jak ten člověk jedná a jak je drzej,jeho řešit nebudu.Napíše mi,že sem de...ikdyž mě nezná,typicky český:)
Se zbytkem nesouhlasím,znám tě osobně,seš prostě naštvanej ted.
Nedávej mi do pusy řeči které sem neřekl:vsemu rozumim a vy vsichni jste idioti...nesouhlasím.
Řešily sme to spolu,protože vím,že víš o čem se bavíme...a ty si mě shodil,z nějakýho důvodu,budu do večera přemejšlet co blbneš.
Myslím,že sme v té diskuzi,o FRS,Meganu,Cliu,CTR řekli dost vypovídajícího.
Co se týče odhadu FRS trefily sme se teoreticky velmi dobře..a dám spíš na přední novináře Autocaru,Top Gearu,to mi nemůžeš mít za zlý,tys to napsal jak kdybych předpovídal i jak bude vypadat,to nee:))zas tak dobrej nejsem...to je nadsázka