VRCHY - Tatry Donau Cup 2009

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: VRCHY - Tatry Donau Cup 2009

Příspěvekod Saty v pon 07. zář 2009 21:58:42

Sak radil ;)

Jeste video z prvni zavodni jizdy. Jizda cistejsi, cas horsi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=qrA1KDJ0 ... rofilepage
tel.608641981
Saty

Příspěvekod babo v pon 07. zář 2009 22:57:53

jagy píše:Ten Sunny ma jen 200koni a docela kratkou prevodovku na Babu (180kmh max)

to mi pripomina ked dosiel prvykrat Drotak na Kitovej octavii a isiel nezanedbatelnu cast prvej rovinky na obmedzvoac, tak kratku skrinu mal :) :) (ale ono to bolo nad 2 kila). Myslim, ze teraz IRC S2000 rally mavaju
limiter tak 185 km/h
babo

Příspěvekod Saty v čtv 24. zář 2009 23:08:43

Díky tomasovi zítra odjíždím do Zvolenu na poslední závod sezóny KWBT Ostrá Lúka.

Konkurence v S-2000 je nabitá (Horák, Kohn, Čermák, Matias, ...) a tak jsem zvědav jak se bude dařit.
Výsledky jako vždy budou k dispozici online (časy ihned po projetí cílem) na http://www.timing.sk/
tel.608641981
Saty

Příspěvekod babo v čtv 24. zář 2009 23:23:42

hehe, na ostru luku som mal ist jazdit slovenske majstraky na Leonoch... Dvaja kolegovia jazdia a jeden memoze. Ale zial cez vikend ma dcera oslavu prvych narodenin a navyse sa toho leona bojim... Strasne dostava hodiny a minule aj Miro hovoril, ze sa im prebrzduju zadky alebo nieco, lebo to nie je mozne, kolko hodin chalani dostavaju. Pred 2 rokmi jazdili este Fabie v A-1400, toho by som sa tak nebal, to boli sice uz rozbite, ale citatelne auta :lol:
a davaj pozor Saty, ostra luka je pekna, ale trochu to tak klze a nie je tam moc zvodidiel... ty to ale zvladnes, drzim palce
babo

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 12:36:46

Saty píše:Díky tomasovi zítra odjíždím do Zvolenu na poslední závod sezóny KWBT Ostrá Lúka.

Konkurence v S-2000 je nabitá (Horák, Kohn, Čermák, Matias, ...) a tak jsem zvědav jak se bude dařit.
Výsledky jako vždy budou k dispozici online (časy ihned po projetí cílem) na http://www.timing.sk/

Můžu hodit tip??
Dvakrát první místo...nebo spíš první a druhý,at to tak nevypadá:))
já tam totiž pořád nevidím,vyloženýho konkurenta,ale třeba kecám...pokad máš v autě okolo 220ps,není jedinej důvod,aby tě tam s Cliem někdo pojel,ikdyby se přetrh a ostatní taky,Winter jezdí skvěle toho tipuju do třetího pokad to není moc motorický tam :lol: Tak sem zvědavej jak to dopadne:)
Good luck a těším se,až tě vidím v jiným seriálu,tohle je príma tréning..
willy2.0

Příspěvekod Saty v pát 25. zář 2009 13:51:21

Byl tam přihlášený i Čábela, ale nějak zmiznul, ale ty jeho časy mi taky nepřijdou něco extra, pokud to teda dojede to auto.
tel.608641981
Saty

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 14:37:21

Saty píše:Byl tam přihlášený i Čábela, ale nějak zmiznul, ale ty jeho časy mi taky nepřijdou něco extra, pokud to teda dojede to auto.

JJ to je pravda,ale nejpomalejší zas není to úplně ne,myslím že aspon on by ukázal zhruba jak si vedeš...
Chce to ject proti němi,nebo Honzovi,pak se uvidí,bud uvidíš že jedeš good stačíš,nebo se ještě zlepšíš
Každopádně se mě líbí tvůj projekt,měl sem to samý v hlavě,i tu palubovku,klec...vše jak má být:))
Doufám,že se to časem povede...Tak dokaž na kopcích,min Honzovi s ITR že bude prostě od CTR dostávat!:-)
willy2.0

Příspěvekod jagy v pát 25. zář 2009 15:30:16

willy2.0 píše:Winter jezdí skvěle toho tipuju do třetího pokad to není moc motorický tam

No nevim... ma myslim motor serii a pojel jsem ho i ja. Tam chybi kone na bednu.
Jinak ten Kaddet co s nim jezdi Kohn a jeste jeden dabler (ted nevim jmeno) jezdi slusne. Cermak s Golfem taky pekne vysledky.
jagy

Příspěvekod willy2.0 v pát 25. zář 2009 15:50:28

jagy píše:
willy2.0 píše:Winter jezdí skvěle toho tipuju do třetího pokad to není moc motorický tam

No nevim... ma myslim motor serii a pojel jsem ho i ja. Tam chybi kone na bednu.
Jinak ten Kaddet co s nim jezdi Kohn a jeste jeden dabler (ted nevim jmeno) jezdi slusne. Cermak s Golfem taky pekne vysledky.

Píšu že záleží jestli je to spíš letiště,dostane,ale třeba na Zbraslavi málem pojel Honzovu ITR a to dodnes nechápu :shock: to jel Honza dobře,byla i dlouhá rovina kde ta ITR musela odject a on s tím coltem oprejskaným dojel snad sekundu za ním,nikdo nechápal,je to borec:-)Fajn člověk i...
Jinak měl čerstvé Toya,bylo krásně horko lepily mu moc a autíčko je lehký(dokonce se říká že tam bude víc poníků,tak kdo ví:)fakt je strašně divný,že zrovna na Zbraslavi,kde je velký převýšení a potřebuješ sílu motoru,tahle 1.8 od Mitsubishi tak obstála,ale i dle videa co mám,jel pěkně fakt pěkně!...vůbec neubíral,nenápadný auto.To,žes ho pojel gratuluju,fakt je dobrej:)
Jinak platí to,že Saty vyhraje,počkám si až budou lepší auta a jezdci.
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v ned 27. zář 2009 15:31:38

Saty gratuluju k dalšímu vítězství :lol: ...
a příští rok přibude snad i konkurence pořádná(někdo na CTR 8-) ..Jinak ten chlapec s Cliem,asi jel poměrně dobře..
A naopak Boháč(jiná skupina)s cupovým Cliem,jede děsně omáčku :? a Bek s Cliem(který má údajně okolo 200ps)opět masakr...ten jezdí moc dobře a bude to i nakonovaným Cliem :lol:
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec