Infi:napsal sem ti co si myslím,vyhrožování?nebud k smíchu,postav se k tomu trošku..uvědom si,žes byl drzej,aniž mě znáš a máš povědomí o tom co sme psali s Danym...myslím,že je to jen nedorozumění,třeba seš normální jen si trochu ješitnej.Znovu říkám,pokad mělo někdy nějaké auto slabinu,vždy sem jí přiznal...a rozhodně se pak k tomu autu nemodlím.Je plno lepších aut než CTR,Clio...ale je dobrý vědět že Clio je top co se týče atmo.předokolky:)
Roman:mám pocit že tys mi taky psal někde pěkný hovadiny,nebudu tě řešit,nebudu řešit nikoho už,protože vídím,že nejlepší na typer.cz budou debaty...
To sme si to zas dali...
CTR je nejlepší...
Okruh má nejvíc vypovídající hodnotu o autě...okrska ne.
Okrska vlastně taky,bylo to príma??...
jo a CTR je nejlepší auto.
A do toho napíšu já,mohlo mě napadnout,že si nic z toho nevemete a jen budete nesmyslně slepě útočit,na někoho kdo se s váma neztotožnuje úplně.O tohle sem neměl zájem,hledal trošku nadhled a zkušenosti.Věřím,že vyjímky se najdou.
Skončeme to.Myslím,Dany,že si chtěl aby to mělo úroven....ale dle mě nemá,jen se tlučete do prsou někdy jak na nějakým tuningsraze...Jen je to další forum,kde sou slepý zástupci značky,kteří budou tvrdit že nad jejich auto není,budou se k tomu modlit...
Že sou i jiné prima auta,v kterých se svezeš perfektně...Nee proto nikdy neudělám renaultsport stránky,nechci,aby to vypadalo jednostraně.Nehážu do pytle všechny,Loko je v poho a Pepu bych rád poznal líp...Ale pro ten zbytek potrefenej,ješitnej co se ozval...sem nikdy neměl vůbec začít nějakou debatu,mohl sem tušit kam to zas sklouzne...k lejnu...Ikdyby ste měli rádi svezení a rád vám to věřím,tak nikdy přeci nebudete tak negativně reagovat a tvrdit že sem debil?
Já sem nikde nenapsal,že CTR je špatné,jen má pro mě dost chybiček a volím Clio,to je celé.A znova píšu CTR bych bral na kopce,rally i sem to měl v plánu Dany ty to víš...a je vidět na Satyho výkonech(gratuluju ti)že sem věděl co chci dělat...CTR bude rychlé na kopci,rally tam bych oželel to že se v něm tolik nepobavím(kort na kopci).
Já to tady,ale řešil z pohledu okrsky",kde trávíme hlavní čas a vím,že bych to auto,třeba tomu kdo začíná s ježděním nějak...nedoporučil,vyjezdíš se v Cliu mnohem líp,dá ti víc.Je tady prostě jiný auto na vyježdění pořádný!Není slabší na ovládání,právě naopak Dany...musíš se s ním mnohem víc prát,ale podrží tě a nakonci ti dá hrozně moc...Jak sem ti psal,CTR7g má o něco rychlejší časy jak staré Clio,protože ta zadní náprava se šprajcne a nechce tě dlouho pustit ze stopy(proto lepší časy)což je dobré,ale špatné je,že poté je silně nedotáčivý,ale nic co by se nedalo ohlídat jen tě to okrádá o zábavu prostě.....
S Cliem přijde na hraně přetáčivost kterou hravě koriguješ a opravdu můžeš jet dlouho s rozevlátým zadkem,u staršího to musíš bedlivějc hlídat(o to je to lepší zábava a je to dost zběsilý,vyžaduje rychlí reakce jak sem řekl malej Lotus:)u toho new jde zadek do boku úplně když chceš(když píšu do boku,znamená to,že se ti může povést auto hodit tak že předním oknem vidíš zadek pomalu vedle sebe!-udělej to s CTR...ne neuděláš neumí to,nikdy se mě to pořádně nepovedlo,protože ta zadní náprava drží povětšinu jak čert a když se má utrhnout,utrhnou se i přední kola:(
Už to neřešme...Já sem o nečem přesvědčenej,mám to vyzkoušený,vesměs si Dany řekl,že podvozek a řízení není nejlepší u CTR...ale taky uznej a neříkej,že je to lepší auto pro řidiče jak klíště.
V tomhle se nikdy neshodnem...nikdy
Kdyžtak to smaž vše...jen kecám a nikoho to stejně netrkne,nebo nezajímá.
Než něco zkritizuju...je potřeba si to taky zkusit.Pořádně.Pak můžeš něco kritizovat,hodnotit.