Co uděláme s Willym?

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Ponechat Willyho aktivního, nebo mu zamezit možnost přispívat?

Anketa končí za stř 09. zář 2009 23:45:29

Ano, nechat aktivního, docela se bavím
3
23%
Ne, zamezit přístup, je to ztráta času
10
77%

Celkem hlasů : 13

Re: Co uděláme s Willym?

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 10:44:24

Infi:napsal sem ti co si myslím,vyhrožování?nebud k smíchu,postav se k tomu trošku..uvědom si,žes byl drzej,aniž mě znáš a máš povědomí o tom co sme psali s Danym...myslím,že je to jen nedorozumění,třeba seš normální jen si trochu ješitnej.Znovu říkám,pokad mělo někdy nějaké auto slabinu,vždy sem jí přiznal...a rozhodně se pak k tomu autu nemodlím.Je plno lepších aut než CTR,Clio...ale je dobrý vědět že Clio je top co se týče atmo.předokolky:)
Roman:mám pocit že tys mi taky psal někde pěkný hovadiny,nebudu tě řešit,nebudu řešit nikoho už,protože vídím,že nejlepší na typer.cz budou debaty...
To sme si to zas dali...
CTR je nejlepší...
Okruh má nejvíc vypovídající hodnotu o autě...okrska ne.
Okrska vlastně taky,bylo to príma??...
jo a CTR je nejlepší auto.
A do toho napíšu já,mohlo mě napadnout,že si nic z toho nevemete a jen budete nesmyslně slepě útočit,na někoho kdo se s váma neztotožnuje úplně.O tohle sem neměl zájem,hledal trošku nadhled a zkušenosti.Věřím,že vyjímky se najdou.
Skončeme to.Myslím,Dany,že si chtěl aby to mělo úroven....ale dle mě nemá,jen se tlučete do prsou někdy jak na nějakým tuningsraze...Jen je to další forum,kde sou slepý zástupci značky,kteří budou tvrdit že nad jejich auto není,budou se k tomu modlit...
Že sou i jiné prima auta,v kterých se svezeš perfektně...Nee proto nikdy neudělám renaultsport stránky,nechci,aby to vypadalo jednostraně.Nehážu do pytle všechny,Loko je v poho a Pepu bych rád poznal líp...Ale pro ten zbytek potrefenej,ješitnej co se ozval...sem nikdy neměl vůbec začít nějakou debatu,mohl sem tušit kam to zas sklouzne...k lejnu...Ikdyby ste měli rádi svezení a rád vám to věřím,tak nikdy přeci nebudete tak negativně reagovat a tvrdit že sem debil?
Já sem nikde nenapsal,že CTR je špatné,jen má pro mě dost chybiček a volím Clio,to je celé.A znova píšu CTR bych bral na kopce,rally i sem to měl v plánu Dany ty to víš...a je vidět na Satyho výkonech(gratuluju ti)že sem věděl co chci dělat...CTR bude rychlé na kopci,rally tam bych oželel to že se v něm tolik nepobavím(kort na kopci).
Já to tady,ale řešil z pohledu okrsky",kde trávíme hlavní čas a vím,že bych to auto,třeba tomu kdo začíná s ježděním nějak...nedoporučil,vyjezdíš se v Cliu mnohem líp,dá ti víc.Je tady prostě jiný auto na vyježdění pořádný!Není slabší na ovládání,právě naopak Dany...musíš se s ním mnohem víc prát,ale podrží tě a 8-) nakonci ti dá hrozně moc...Jak sem ti psal,CTR7g má o něco rychlejší časy jak staré Clio,protože ta zadní náprava se šprajcne a nechce tě dlouho pustit ze stopy(proto lepší časy)což je dobré,ale špatné je,že poté je silně nedotáčivý,ale nic co by se nedalo ohlídat jen tě to okrádá o zábavu prostě.....
S Cliem přijde na hraně přetáčivost kterou hravě koriguješ a opravdu můžeš jet dlouho s rozevlátým zadkem,u staršího to musíš bedlivějc hlídat(o to je to lepší zábava a je to dost zběsilý,vyžaduje rychlí reakce jak sem řekl malej Lotus:)u toho new jde zadek do boku úplně když chceš(když píšu do boku,znamená to,že se ti může povést auto hodit tak že předním oknem vidíš zadek pomalu vedle sebe!-udělej to s CTR...ne neuděláš neumí to,nikdy se mě to pořádně nepovedlo,protože ta zadní náprava drží povětšinu jak čert a když se má utrhnout,utrhnou se i přední kola:(
Už to neřešme...Já sem o nečem přesvědčenej,mám to vyzkoušený,vesměs si Dany řekl,že podvozek a řízení není nejlepší u CTR...ale taky uznej a neříkej,že je to lepší auto pro řidiče jak klíště.
V tomhle se nikdy neshodnem...nikdy :lol: 8-)
Kdyžtak to smaž vše...jen kecám a nikoho to stejně netrkne,nebo nezajímá.
Než něco zkritizuju...je potřeba si to taky zkusit.Pořádně.Pak můžeš něco kritizovat,hodnotit.
willy2.0

Příspěvekod Ondras v pon 07. zář 2009 11:18:38

willy2.0 píše:znamená to,že se ti může povést auto hodit tak že předním oknem vidíš zadek pomalu vedle sebe!

jinými slovy omotat okolo stromu. S tím máš bohaté zkušenosti, že? :D Pochybuji, že řidič ocení, že vidí zadek svého vozu předním oknem, neboť bude pravděpodobně za pár milisekund mrtev.
respect to the men in the fast bread vans
Ondras

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 12:03:27

Ondras píše:
willy2.0 píše:znamená to,že se ti může povést auto hodit tak že předním oknem vidíš zadek pomalu vedle sebe!

jinými slovy omotat okolo stromu. S tím máš bohaté zkušenosti, že? :D Pochybuji, že řidič ocení, že vidí zadek svého vozu předním oknem, neboť bude pravděpodobně za pár milisekund mrtev.

Noo tebe to asi nepotká a ani ti nepřeju,aby tě potkalo co mě.Teda chlape,nechci tě urazit,mě se třeba líbí jak jezdíš koukal sem na některé tvé videjka a dobrý,ale tohle sdělení,to snad nemyslíš vážně...
Jinak Ano s Cliem se dá až takhle jezdit a tomu věř.Já nemám potřebu lhát,proč?Prostě to tak je,beru to jako samozřejmost a s CTR to fakt nejde to je pravda,jak sem již mnohokrát řekl.Pěkný na tom je,že to jde dělat i v menších rychlostech,ve vracákách...jedeš na dvojku a totálně auto hodíš do strany fakt paráda a když na to navazuje druhý opačný hodíš si ho zas na druhou stranu...To je ta hravost,za hranou...kterou sem nenašel u CTR.Připomínám jen,že celou dobu to máš nádherně pod kontrolou,jen u staršího musíš bejt rychlejší a je to takový zběsilejší o malinko dík tomu:)
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 12:37:02

Já neřekl že je podvozek na CTR špatný. Ty pořád něco překrucuješ, nevidíš si prostě na jazyk...

Řekl jsem, největší slabinou CTR je řízení, přesto není tragické a ne o moc horší než u Clia
Podvozek by klidně mohl být lepší (to vždycky), ale přeto je daleko lepší než u Clia, tak to pořád nepřekrucuj. Starší Clio mělo víc zábavy než nové, to ale pořád nedosahuje zábavy CTR7G a rychlosti už zdaleka ne!!!

Napiš: CTR je rychlejší, ale nikdy jsem ho nedokázal pořádně zvládnout (ať již byl problém v tvém řidičském stylu, umění nebo jen auto bylo trošku křivé, což opravdu bylo), proto pro mě je lepší Clio a jsem s ním i rychlejší. Takhle to beru a nemusíme se hádat, ale tvoje silné řeči, jsem tak dobrej, že jsem poznal, že Clio je lepší si strč do...

Pořád něco vytahuje z kontextu... Jdi se bodnout.
dany
Administrátor

Příspěvekod Ondras v pon 07. zář 2009 12:42:21

Ach, pozapomněl jsem, že überclio je zřejmě vybaveno ve středu karoserie kloubem po vzoru autobusů Ikarus, takže je možné předním oknem spatřit zadek automobilu. To je zřejmě i to tajemství hravých jízdních vlastností. Ani na vteřinku jsem nezapochyboval o tvé pravdomluvnosti. ;)
respect to the men in the fast bread vans
Ondras

Příspěvekod infi v pon 07. zář 2009 12:47:22

Nevim, z ceho soudis, ze mam poznatky z casopisu ci dokonce z hondaclubu ale budiz. Ano, je lepsi jezdit ve vesnici 120 a na okrskach 200 a z toho usuzovat jak je auto uzasne. Jak uz jsem psal jinde, prave kvuli takovym lidem jako ty ma clovek strach vyjet s rodinou na vylet, aby ho nesmetl nejaky magor, ktery si dokazuje jak je clio uzasne...Ja uz ti tady nebudu zneprijemnovat zivot, kazdy vi ze to nikam nevede...peace ;)
K20 ITR DC2
infi

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 13:05:43

To si asi Infi potkal mě :), ale po vesnici jezdím 50 ;) , mimo to je občas horší :oops:

A ještě polopatcký rozbor pro Willyho. Psal jsem ti to už asi třikrát, ukaž mi místo, kde tvrdím, že CTR je nejlepší HH. Jsem sice sklerotik, ale ani já, ani nikdo tady na fóru neřekl, že CTR 7G či 8G je nejlepší auto, ale ty asi ve 20 příspěvcích tvrdíš, ŽE CLIO JE NEJLEPŠÍ HH, na což všichni reagují a nesouhlasí, takže si to prosím v té kebuli přeber a opravdu se probuď, protože takhle demagogicky se chováš a biješ do prsou pouze ty, že je clio tak úžasné a nepřehazuj to na nás. Z tvé strany je těch argumentů tak na jeden příspěvek (a opakuješ to pořád dokola), zbytečně si tím popsal tolik stránek. Když ti dám konkrétní argunent, schodíš ho tím, že si to myslíš, nebo že se to někde říkalo, či psalo, popřípadě je kouzelné tvoje "to se ví". To je ale opravdu totáně stupidní, za to palec dolů :(
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 17:12:36

Jinak Dany,asi,už sem na to přišel...ty prostě nedáš na nic jinýho než na sebe,rád poučuješ apod...
Já netvrdím,že sem nejchytřejí a vše vím,ale působíš na mě takhle ty přesně.Ty takhle reaguješ ale na každého takhle,ale nejsi jedniný kdo holduje CTR...nechytrač takhle,ubírá ti to kredit.
A ještě něco,nemám pocit,že bys lítal se svým autem něco extra,když si mě tenkrát vezl vím,že bych s ním jel víc,věděl sem to celou dobu cos jel tu svou erzetu.To jen,abych tě zdravě nasral.Za druhý já nemám svý erzety,já dokážu zaject všude.Takže,tomu,že moje hodnocení nemá váhu se můžu jen smát protože vím,že to tam prostě jako já nedáváš.Onehdy se mě líbilo auto,jízdu sem zažil rozhodně,už lepší...To jen,aby sis nemyslel tak donekonečna,ono to zas tak horký není s tebou,mrzí mě že ti to píšu,ale vážně si dost osbní už a když mě někdo nasere vrátím mu to stejně.
Vážně už si mě naštval,čím dál víc věřím spíš tomu,že si zaslepenej máčo do Hondy a nic víc...a přesto vlak nejede.Je to jen tvoje škoda.Tvoje.
Radši mě vymaž,protože opravdu nestojím o takovýhle debaty,jestli si měl pocit ukřivděnosti mohli sme si to povědět live a ne to řešit takhle po forech.Povídám ti znova,zkušenosti máš,ale na druhou stranu seš totální fanatik kterej neuzná nic než jen svou pravdu o které je přesvědčenej.
Já ti znova říkám:sem rád za zkušenost s CTR.Ale vyvážený auto po všech směrech se jmenuje Clio Sport.
willy2.0

Příspěvekod BigJohn v pon 07. zář 2009 17:18:48

Willy tím posledním příspěvkem si to završil! A jsi na fóru TypeR, takže tady jsou všichni fanatici do Hondy a TypeR obvzlášť!!!
BigJohn

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 17:23:11

Oprava, já s tebou nejel žádnou svou erzetu, tu mám u Slaného jen pro testování nastavení, je hodně rozbitá a jezdím tam jen kvůli chování podvozku, jel ji se mnou třeba Babo, s tebou jsem jel jen se projet kousek za Kladno na Buštěhrad na silnici, kde jezdím párkrát do roka a když po prvním zabrdění si zezelenal, tak jsem ještě zvolnil a jel pohodu s velkou rezervou, nechtěl jsem mít označkované auto :lol:
Je pravda, že tak jako ty to opravdu nedávám...
Mazat nic nebudu, jen ať všichni vidí, jaký jsem lempl, teď jsi mě konečně odhalil :lol: :lol: :lol:
dany
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec