Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: Časy na Nordschleife Renault x Honda a konkurence

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 8:00:28

Prostě Clio pro řidiče je jednodušší na ovládání, ale nikoli zábavnější, já o tom píšu celou dobu a místo argumentů jen dokola tvrdíš, že to není pravda. Občas to proložíš ještě perličkou, jako že na ITR odcházeli spojky, CTR má špatné nedostačující brzdy, a pod. To se potom nedá brát tvůj argument vázně, když do toho meleš takové nesmysly...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 9:58:02

Dany ty to děsně překroutíš vždy....Tys vytáhl spojky slabší,já jen reagoval...a měl pravdu.Na Cliu spojky neodcházeli nikdy co vím,na těch Hondách se to tak nějak stávalo a ví se to.
Ondras:s češtinou bych neměl mít problémy,dost čtu a maturoval sem za jedna,ale prostě mám vždy v hlavě moc info a přiznávám,že to občas píšu zbytečně složitěji...a dlouhý :lol: ale snažím se to psát polopaticky..
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 12:17:11

Ale to, že na hondách odchazeli spojky víte pouze Ty pár matějů, já se v těch hondách pohybuju dost dlouho a neodcházej. Dokonce první závody se v roce 2002 jezdili se sériovou spojkou, protože ještě nebyla vyrobena závodní a CTR na spojku nikdy neodstoupilo. Na rozdíl od toho jsme malou spojku (Clio mělo jen 200mm) i na závo%dáku rozthli a odstoupili, tam mi nemel nesmysly, tohle mě opravdu vytáčí, drž se toho co je pravda a ne tvoje doměnka...

A nerostahuj prosím ty svá nesmyslná tvrzení po všech vláknech. Toto mělo být vlákno o časech a jízdních výkonech. Děkuji
dany
Administrátor

Příspěvekod Dejf v pon 07. zář 2009 13:34:25

willy má pravdu, ty spojky u ITR jsou peklo, jedna za druhou

tu co tam mám teď je tam teprve 150 000km :D
Dejf

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 13:41:04

Asi jezdíš 15000km ročně na nákup do Kauflandu :lol: :lol: :lol:
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 17:15:53

dany píše:Ale to, že na hondách odchazeli spojky víte pouze Ty pár matějů, já se v těch hondách pohybuju dost dlouho a neodcházej. Dokonce první závody se v roce 2002 jezdili se sériovou spojkou, protože ještě nebyla vyrobena závodní a CTR na spojku nikdy neodstoupilo. Na rozdíl od toho jsme malou spojku (Clio mělo jen 200mm) i na závo%dáku rozthli a odstoupili, tam mi nemel nesmysly, tohle mě opravdu vytáčí, drž se toho co je pravda a ne tvoje doměnka...

A nerostahuj prosím ty svá nesmyslná tvrzení po všech vláknech. Toto mělo být vlákno o časech a jízdních výkonech. Děkuji

Znovu říkám že si ty spojky natukl ty.Bavíme se,už o lejně.
Smaž to vše a dáme si pauzu,vážně si mě nasral jak přeháníš a shazuješ mě,bud věřím tomu,že si nechceš přiznat pravdu a nebo spíš tomu že si odchovanej na Hondách,večer se pravidelně modlíš k Soichiru Hondovi a přesto nejede vlak.Nejvíc mě drtí,že máš zkušenosti větší,i z motorsportu a prostě neuznáš,že je tady mnohem vyváženější auto.Auto který není mrtví na spodek.
willy2.0

Příspěvekod dany v pon 07. zář 2009 17:18:18

Ale já uznávám, že tu jsou daleko lepší a vyváženější auta, než CTR, ale Clio to prostě není...
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v pon 07. zář 2009 17:56:06

dany píše:Ale já uznávám, že tu jsou daleko lepší a vyváženější auta, než CTR, ale Clio to prostě není...

Je.Bože a jak moc je to vyvážený auto,až se mě tomu nechce věřit.A jak rád bych takhle velebil CTR protože mi přijde hezčí,je to strašně hezký auto protI staršímu Cliu,ale bohužel ho nemůžu pochválit,nemůžu.Je to jen rychlej hatch pro mě nic víc.
Sednu do Clia,dám pár zatáček a nevěřícně zas budu čumět,tak velkej rozdíl to je.
A to poslední,to mě teda vyrazilo dech a hrozně se na něj těším...moc.
Je potřeba to zažít,pár lidí na můj popud do něj šlo a sou štastný a ke všemu nestojí ranec.Nemusíš do něj sypat peníze.Prostě tak jak je funguje a nemáš potřebu nic vylepšovat.To je taky příjemný.
willy2.0

Příspěvekod LK7R v úte 08. zář 2009 8:14:53

Letiste je Most, Nordschleife rozhodne letiste neni. Pokud chce nekdo brat rychlostni prumer jako meritko toho, jestli je nejaka trat letiste, tak pak ano, NS je letiste.

Hupy a nerovnosti jsou na NS na kazdem kroku a kdyz k tomu clovek pripocita rychlost, tak tam neni misto na hrdinstvi. Okreska dobry, ale kvality CTRa se stouraj v nose, protoze jeste ani neni potreba je zapojovat :lol: . Ale pak, kdyz letis prave pres ten horizont 160+ a prenasi se ti vaha sem tam + brzdy maj zasebou 15km tyranie, gumy zahrate az za roh, na cele mas studenej pot a soustredit se zacina byt problematicke, pak "hravost" auta alias "skacu jako koza" neni to, co bych chtel mit pod zadkem.

Hele to je jako (priklad) oktavka rs vs bmw 3 series - podobna motorizace a urceni (si verze). Oktavka dobry, pripadas si jak letis, pak jedes stejne rychle v bmw a pripada ti jako by jsi stal ... je to "nuda" protoze to nehazi, neklouze a necejtis jak to "drzi". Ale rozdil vidis venku, octavia bude neklidna a na hrane, kde bmw si bude jen tak plout bez vetsiho "vzruseni" a presto rychleji ...

Edit: no to neni dobry prirovnani FWD vs RWD - veme teda v potaz accord vs oktavka. Spis jde o entity, nez o konkretni model auta (doufam, ze bude pochopeno jak to myslim).
Honda CTR 7g K20A, TODA, KPRO, INVIDIA, ITG, 200+ HP http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=37
Honda S2000 AP2
LK7R

Příspěvekod Well v úte 08. zář 2009 15:59:46

dany píše:Docela zajímavé...

A ještě pro zajímavost Hockenheim short:
CTR7G … 1:20.4
CTR8G … 1:21.3
ITR … 1:21.1
S2000 ... 1:18.2
Clio Sport F1 R27 … 1:20.2
Clio Sport III … 1:20.5
Clio Sport (182) … 1:21.3
Focus RS MkII … 1:17.8
Myslím, že na tom Honda není vůbec špatně

Myslím, že je na čase do konfliktu CTR vs. Clio přidat také Mazdu MX-5 :D . O tom že je nejlepší nemůže být pochyb, i když to v ní vůbec nedávám a na okrskách se chovám slušně a jezdím pomalu ;) .
Dany mě inspiroval a tak jsem prolezl jeho odkaz s časy. Bohužel jsem našel jen čas z Hockenheimu, ale za to dost slušný.
MX-5 (2,0/118kw) 1:21,8
Čekal jsem větší odstup od Hondy a jak znám Mazďáky, tak řidič určitě jel bez střechy.
P.S.: Všem co jedou do zeleného pekla přeji pohodové svezení a ať plechy zůstanou neposkvrněny.
Mazda MX-5 1,6
Well

PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec