Kdo je Willy?

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Kdo je Willy?

Příspěvekod Martin BMWZ4 v pát 02. říj 2009 21:37:28

Kdo je Willy?
teď si tady pročítám fóra.Věnované panu mistrovi Willymu.Kterého nudí neustále vyhrávat kopce?Já myslel, že nikdo rychlejší než pan Krámský na kopcích není a tady je Mr.Willy :o
S klukama už jsem absolvoval několik akcí a pana Willyho jsem viděl jen jednou v Mostě kde "kurvil" Lokovi gumy.Na to že mluvíš o sobě jako o malém bohovi, který umí zajet rychle všude.Tak v tom Mostě úplná nula, kámo?Proč nejedeš na víc akcí Most, Piešťany, Pachfurt, NS, okrsky a teď Slovakia ring.Rád bych Tě viděl v plném nasazení.Mám pocit, že akorát moc mluvíš teda píšeš.Clio je možná fajn, Hondy jsou taky moc fajn, a když už meleš o nej motorech tak se podívej jaká značka získává ocenění za nej motory už několik let posobě.Je to BMW jak benzín tak nafta.Ale to není podstatné tohle je forum Honďáku, takže to je třeba respektovat.S klukama jezdíme na akce, protože nás baví jezdit autem a je celkem jedno, co za značku řídíš.Auto muže být sebelepší, ale když ho řídí jelito, tak je to stejně jedno.Místo těhle přiblblejch kecu, jestli je lepší clio nebo CTR.Měli byste, být všichni vděční, že se máte kde svézt a že to někdo pro Vás dokáže zorganizovat.Takže Willy jestli seš takovej frajer tak doraž, a svez mě, jak čistou stopu tak i bokem, nebo jak říkáš tak, abych viděl čelním oknem zadek svého auta.A klidně ti pujčím i BMW Z4M a i clio, abysi mi to ukázál jak zvládáš všechny auta.A přestaň ohrnovat nos, že okruhy jsou nuda apod.Pokud vím na okruhu se jede stejná čistá stopa jako při závodech do vrchu, teda pokud chceš být rychlej.Takže jestli někdo neumí zajet stopu na okruhu, neumí být rychlej ani nikde jinde.Takže se těším, až mě svezeš a něco mě naučíš, protože umím úplný hovno.Teda jestli máš čím, že, nebo snad mistr Willy své auto roztřelil?No jo když se boura je to blbým autem, to je jasný......
Martin BMWZ4

Kdo je Willy?

Příspěvekod babo v pát 02. říj 2009 22:31:10

martine, kasli tu na to (nie ze by si nemal pravdu, jasne ze mas), radsej lobbuj, nech na SLOVAKIARINGU sa ide variant 5 alebo 6 :lol: 8-)
babo

Re: Historie CTR7g v rallye u nás",aneb Dannyho premiéra:)

Příspěvekod willy2.0 v sob 03. říj 2009 11:49:11

Martin BMWZ4 píše:Kdo je Willy?
teď si tady pročítám fóra.Věnované panu mistrovi Willymu.Kterého nudí neustále vyhrávat kopce?Já myslel, že nikdo rychlejší než pan Krámský na kopcích není a tady je Mr.Willy :o
S klukama už jsem absolvoval několik akcí a pana Willyho jsem viděl jen jednou v Mostě kde "kurvil" Lokovi gumy.Na to že mluvíš o sobě jako o malém bohovi, který umí zajet rychle všude.Tak v tom Mostě úplná nula, kámo?Proč nejedeš na víc akcí Most, Piešťany, Pachfurt, NS, okrsky a teď Slovakia ring.Rád bych Tě viděl v plném nasazení.Mám pocit, že akorát moc mluvíš teda píšeš.Clio je možná fajn, Hondy jsou taky moc fajn, a když už meleš o nej motorech tak se podívej jaká značka získává ocenění za nej motory už několik let posobě.Je to BMW jak benzín tak nafta.Ale to není podstatné tohle je forum Honďáku, takže to je třeba respektovat.S klukama jezdíme na akce, protože nás baví jezdit autem a je celkem jedno, co za značku řídíš.Auto muže být sebelepší, ale když ho řídí jelito, tak je to stejně jedno.Místo těhle přiblblejch kecu, jestli je lepší clio nebo CTR.Měli byste, být všichni vděční, že se máte kde svézt a že to někdo pro Vás dokáže zorganizovat.Takže Willy jestli seš takovej frajer tak doraž, a svez mě, jak čistou stopu tak i bokem, nebo jak říkáš tak, abych viděl čelním oknem zadek svého auta.A klidně ti pujčím i BMW Z4M a i clio, abysi mi to ukázál jak zvládáš všechny auta.A přestaň ohrnovat nos, že okruhy jsou nuda apod.Pokud vím na okruhu se jede stejná čistá stopa jako při závodech do vrchu, teda pokud chceš být rychlej.Takže jestli někdo neumí zajet stopu na okruhu, neumí být rychlej ani nikde jinde.Takže se těším, až mě svezeš a něco mě naučíš, protože umím úplný hovno.Teda jestli máš čím, že, nebo snad mistr Willy své auto roztřelil?No jo když se boura je to blbým autem, to je jasný......

Prober se prosím tě,na co si hraješ,seš na LSD?Mimochodem meleš hrozný hovadiny,uvádíš plno věcí o kterých sem tady ani vůbec nemluvil,takovýhle hrdiny-chytrolíny miluju...Dávno sme to s Danym pořešily tak se do mě neláduj a nechápu co s tím má třeba společnýho,že by sme si Danyho nevážily...ježiši co to meleš hochu?!
Dany smaž to...povídáme si tady o historii CTR v rallye,což mě zajímá a bere za srdce...Nestojím o další urážení a flame...Kort někoho kdo mě opět nezná vůbec.To je děs,prober se pane a starej se o sebe a jezdi si dál co chceš a jak chceš,mě to nezajímá chápeš to?To je neskutečný jak si drzej,moc starej asi nebudeš dle toho co píšeš....Nehodlám s tebou debatit.Smaž to Dany,prostě se už nehodlám s někým dohadovat,víš že CTR si vážím stejně jako Clia,ty to víš...čauky a hezký den všem,bez vyjímky :D
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v sob 03. říj 2009 11:51:02

babo píše:martine, kasli tu na to (nie ze by si nemal pravdu, jasne ze mas), radsej lobbuj, nech na SLOVAKIARINGU sa ide variant 5 alebo 6 :lol: 8-)

...
Naposledy upravil willy2.0 dne sob 03. říj 2009 11:57:15, celkově upraveno 1
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v sob 03. říj 2009 11:55:38

babo píše:martine, kasli tu na to (nie ze by si nemal pravdu, jasne ze mas), radsej lobbuj, nech na SLOVAKIARINGU sa ide variant 5 alebo 6 :lol: 8-)

Má pravdu ten chlapec?aha...Tak to mě mrzí od tebe Babo,myslím,že občas si ješita,je to škoda.Myslel sem,že sme se dobrali k tomu,že by se lidi měli víc respektovat a naslouchat si.
willy2.0

Příspěvekod willy2.0 v sob 03. říj 2009 11:56:24

Smaž Dany příspěvky počínaje od pana Z4M o tohle nikdo nestojí...do tý doby to byla moc fajn debata,dík
willy2.0

Příspěvekod dany v sob 03. říj 2009 12:03:49

Willy, asi si zase neuvědomuješ, kdo to napsal, je to člověk, který evidentně umí a něco dokázal, tohle jsi opravdu už přehnal. On tě v mostě viděl, cos dokázal, já vim, bavili jsme se o tom, ale prostě tohle jsi opravdu neměl, je vidět, že jsi ještě mladej a nerozumnej. Nevím co sis tímhle ty dokázal.
Nabídnut ti, aby ses ukázal, že ti půjčí auto, mimochodem mě ho v Piešťanech taky půjčil BMW Z4M opravdu dobrá zbraň strašně lehce ovladatelná, přesto těžká na řízení...
Ty ho jen sprostě urážíš...

Máš teď poslední šanci na příspšvek a uvést to na pravou míru, omluvit se... Rozhodni se sám...
dany
Administrátor

Příspěvekod dany v sob 03. říj 2009 12:27:01

Alespoň vidíš, že to tvé suveréní vystupování vadí více lidem. Opravdu pokud za sebou nemáš nějaký úspěch, ši něco objektivního, nemá cenu lidi poučovat. Říkám ti to pořád. Kolik si vyhrál kopců kromě toho jednoho v Berouně, o který se neustále opíráš?...
Měl bys být objektivní, souhlasím třeba s tím, že kdo nedokáže zajet na okruhu slušně, neumí pořádně řídit, kdo neumí stopu, nemůže jet slušně kopec a pod.
Mohl si třeba jeho výzvu přijmout a ukázat nám, jak to dovedeš, takhle, když jen pořád lidi napadáš a urážíš, kteří se do tebe pustí, většinou i oprávněně, vypadá to, že opravdu jen řídíš hubou :( Po těchto tvých příspěvcích pak je vlastně jedno, jestli to je či není pravda, bohužel...
Vím, že nejsi dřevák, ale zase si nemyslím, že jsi tak dobrý, jak o sobě tvrdíš, toť můj názor...
Martin dokázal, že umí a dokonce je ochoten i s akcema pomoci, zařídit, dělat instruktora... Prostě přínos pro všechny, takový důkaz místo slibů...
dany
Administrátor

Re: Kdo je Willy-odpověd zní:je to borec

Příspěvekod willy2.0 v sob 03. říj 2009 15:27:03

Willy je borec,největší borec,Schumacher je proti němu břídil a Loeb u něj byl včera,aby se naučil projíždět všechny zatáčky na 6ku aby byl nejrychlejší....panebože co to má zas bejt.
Hele vůbec nečtu a nebudu číst příspěvky co přibyli od toho mýho posledního" kde se jen zas bráním dalšímu duchalpnýmu jedinci",kterej se zrovna špatně vyspal asi.Jedinci,který by si měl třeba uvědomit to,že sem přišel o milovanou věc,ne díky sobě ale třeba díky osudu a pořád to bolí a nikomu to nepřeju a pokad si přečtu něco ještě o tom(mrzí mě žes to Dany mezi ně pustil takhle,jim je do toho hovno)přečtu si ještě,že to bylo díky tomu,že sem jelito navíc,tak nad tím jen mávnu rukou už...a sem rád,že nejsem takovýhle hovado"....
Ostatním přeju nadále,at to sviští a děláte to co máte rádi a nemáte takovu smůlu jaká potkala mě...nicméně neposeru se z toho a život jde dál a další CTR zas určitě bude,srdce závodníka nepřestane nikdy tlouct.Taky platí,že nebudu a nemusím nikomu nic dokazovat.
Taky platí...to,že když napíšu,že nemám rád okruh,neznamená to,že nerespektuju ty kteří ho rádi maj...Bohužel někteří si to vysvětlej po svém a udělaj ze mě namachrovanýho vola,jejich boj...jejich ješitnost nebo nevím fakt,už ale řešit to,už nebudu.
Dany:jelikož se tady můžu bavit hlavně s tebou,protože se známe osobně...byl bych rád,kdyby si minimálně tohle téma smazal....Vždyt je to absolutně o ničem a urážíš i ty mě ted tímhle...Co blbneš?
Můj jedinej problém je v tom,že mám jinej pohled na pár věcí a proto sem jinej"asi,ale s tímhle at se vyrovná každej-kdo s tím má problém nějakej svůj-sám...sám se sebou(a já tohle fakt nepochopím,není to ztráta času,brát si do huby někoho znytečně?:)...Řešit někoho koho neznám?
A co udělal nebo udělal Dany pro Vás??Ano Dany je jeden z mála lidí,kterej je maximální nadšenec...
Já osobně bych takhle energií a časem neplýtval,kort ne s pár lidma co sem dopisujou......a v minulosti ho dvakrát v lásce neměli a pomlouvali ho(tohle je faleš a to úplně nesnáším,ale někteří lidi se měněj třeba).
Můj největší problém je,že se nějakejma forama vůbec zahazuju.Útočit a pomlouvat přes písmenka umí každej,taky se rádi za písmenka někdy schováváme svoje skutečný povahy...
Ale jen s Danym o tom můžu polemizovat protože s ním se aspon vidím",znám a kritiku od něj přijmu,vy ostatní jedinci"mi můžete víte co???....
Ten zbytek,co se neubrání svýmu egu a musí si na někoho vždy vyšlápnout a umlčet ho,urazit ho,ten by se měl naučit mlčet nic víc....Já si o těhlech lidech myslím taky svý....
A sem rád,že tuhle potřebu někoho pomlouvat a řešit...nemám.
Jako národ stojíme za hovno a i tady se najde pár lidí,který to dokazujou v plný parádě... :shock:
A proto Dany...máš můj obdiv za to,že si nějaký forum vůbec zřídil...Protože tam mnohdy může psát i břídil :lol: ...Kašlu na to...melte si co chcete,je mi to úplně šumák......úplně volný.
Namachrovanej Willy" :roll:
willy2.0

Re: Kdo je Willy?

Příspěvekod infi v sob 03. říj 2009 16:32:32

To co napsal autor si mysli tak 95% procent "navstevniku", opravdu to z tveho chovani vyplyva. Bohuzel je to tak.

Myslim, ze ti nabidl dobrou sanci se obhajit a ukazat se, prijmes vyzvu, nebo zalezes za klavesnici a budes opet psat moudra? Tot otazka :)
K20 ITR DC2
infi

Další

Zpět na Volný pokec