Kdo je Willy?
teď si tady pročítám fóra.Věnované panu mistrovi Willymu.Kterého nudí neustále vyhrávat kopce?Já myslel, že nikdo rychlejší než pan Krámský na kopcích není a tady je Mr.Willy
S klukama už jsem absolvoval několik akcí a pana Willyho jsem viděl jen jednou v Mostě kde "kurvil" Lokovi gumy.Na to že mluvíš o sobě jako o malém bohovi, který umí zajet rychle všude.Tak v tom Mostě úplná nula, kámo?Proč nejedeš na víc akcí Most, Piešťany, Pachfurt, NS, okrsky a teď Slovakia ring.Rád bych Tě viděl v plném nasazení.Mám pocit, že akorát moc mluvíš teda píšeš.Clio je možná fajn, Hondy jsou taky moc fajn, a když už meleš o nej motorech tak se podívej jaká značka získává ocenění za nej motory už několik let posobě.Je to BMW jak benzín tak nafta.Ale to není podstatné tohle je forum Honďáku, takže to je třeba respektovat.S klukama jezdíme na akce, protože nás baví jezdit autem a je celkem jedno, co za značku řídíš.Auto muže být sebelepší, ale když ho řídí jelito, tak je to stejně jedno.Místo těhle přiblblejch kecu, jestli je lepší clio nebo CTR.Měli byste, být všichni vděční, že se máte kde svézt a že to někdo pro Vás dokáže zorganizovat.Takže Willy jestli seš takovej frajer tak doraž, a svez mě, jak čistou stopu tak i bokem, nebo jak říkáš tak, abych viděl čelním oknem zadek svého auta.A klidně ti pujčím i BMW Z4M a i clio, abysi mi to ukázál jak zvládáš všechny auta.A přestaň ohrnovat nos, že okruhy jsou nuda apod.Pokud vím na okruhu se jede stejná čistá stopa jako při závodech do vrchu, teda pokud chceš být rychlej.Takže jestli někdo neumí zajet stopu na okruhu, neumí být rychlej ani nikde jinde.Takže se těším, až mě svezeš a něco mě naučíš, protože umím úplný hovno.Teda jestli máš čím, že, nebo snad mistr Willy své auto roztřelil?No jo když se boura je to blbým autem, to je jasný......