závodnické MOJO??...CHARAKTER...kouzlo:)

Co se jinam nehodí, nebo případně nevejde

Re: závodnické MOJO??...CHARAKTER...kouzlo:)

Příspěvekod dany v sob 07. bře 2009 22:57:33

Jinak prostě vlastností torzky je neustále se snažit držet všechny kola (obě zadní) na silnici. (Průjezd CTR7G v čase 0:55 proti Cliu v čase 1:30) Proto při smyku zadku dojde ke ztrátě rychlosti, okamžitému dosednutí obou kol na silnici a pak rychlému ukončení smyku, ten se prostě nedá plynule řídit, je to na videu vidět (Smyk CTR7G v čase 1:05 proti smyku Clia v čase 1:50). To je naopak dobré na okruh, ale na okresku takové nedobré. Tak to prostě vidím já...
Nechci se hádat, Clio mi nikdy nepřirostlo a už asi ani nepřiroste k srdci. Nemyslím si o sobě, že jsem nějak vyjjímečný řidič a musím říct, že to co ty popisuješ, já prostě necítím, je možné, že řídíš lépe než já, máš pro auto větší cit, nebo Ti prostě jen Clio lépe sedlo, nevím a nechci to řešit. Třeba až přijdeš na opravdový limit 7G, pořád myslím, že je dál než říkáš, změníš třeba názor. Howk 8-)
dany
Administrátor

Příspěvekod willy2.0 v sob 07. bře 2009 23:17:05

Limit auta,sem jel první den co sem ho měl...nedělá mi to problém zaject s tím hned co chci,funguje,cejtím se s ním dobře a tak je jedno,kdy a jak se začne trhat,vyřeším to a bavím se...ikdyž jedu za hranou to mi věř..
Svezu tě rád,jsem pacient dle Dana a dlouho si myslel,že kecám:)Ba dokonce mu dělám radost prej:)
Jedu palici,to co je před a po mě nezajímá a tak vnímám veškerý chybky,či plusy a vyhodnocuju co by to chtělo a co ne...V CTR mám ještě mezery co se týče poznávání dílů"...na tohle auto,co se hodí,co ladí" a tak..
Ale jedu limit,protože Clio mi dalo opravdu dobrej řidičskej level,kdybych ho předtím neměl,třeba bych ted psal,ano na limit si nešáhnu,ale dík tomu prdítku",sem spokojenej:)Rád tě svezu,Marfi byl nadšenej.
Neber to jako,že CTR je špatné,je to skvělý auto!Jen to Clio jede taky peklo,je si jisté malinko,o hvězdičku víc...bude to jen o váze,podvozku,o torzce nee.
Svezu tě rád.
Věřím,že máš plno zážitků z rallye a máš můj obdiv,že sis sedl i jako mitfára :shock:
A to s tím pocitem,jsem tuhle zrovna řešil s Honzou,je fakt,že,když sem myslel,že jedu pěkně,spal sem"...a když sem pak jel jakoby mín,nutno dodat s menšíma chybama,byl čas lepší...To ti podepíšu.
Těším se na sezonu,uvidíme:)Každopádně CTR je super zbran a snad mě nevyučí někde(to bych o Cliu neřekl :D :D sranda :lol:
Co ten Most mám to poladit tam??Zbraslav pojedu určitě,těším se!
Jo a Pepa Sedláček je bůh a jeden ze vzorů na naší scéně české rallye :DJedeš na Valašku??
willy2.0

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v sob 07. bře 2009 23:51:10

Závodnické mojo, nezádodnické mojo, je tu někdo, kdo by měl chuť jít se zejtra projet po pár hezkejch okreskách? Viděl bych to na Křivoklátsko, pěkná silnice je Broumy - Podmokly a pak buď doleva Zbiroh nebo doprava české montecarlo na Chříč... Pojedu okolo desáté z Prahy, takže kdybyste měl někdo chuť se přidat, dejte vědět... ;)
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod willy2.0 v ned 08. bře 2009 0:10:59

2,7 RS píše:Závodnické mojo, nezádodnické mojo, je tu někdo, kdo by měl chuť jít se zejtra projet po pár hezkejch okreskách? Viděl bych to na Křivoklátsko, pěkná silnice je Broumy - Podmokly a pak buď doleva Zbiroh nebo doprava české montecarlo na Chříč... Pojedu okolo desáté z Prahy, takže kdybyste měl někdo chuť se přidat, dejte vědět... ;)

p.rdele kdybych měl,už kola,jel bych se projet tu stranu mám rád!!Tak příště...Mohlo by se nás domluvit na tohle víc lidí co jsme takhle z okolí Prahy...Nejen jízdy na okruhu,i tohle je zajímavá alternativka:)Zvlášt Křivoklátsko je pěkný,ve Zbirohu sem nebyl dlouho,ale jezdí se tam amatérská rallye a prej pekný:)dobrej nápad!
willy2.0

Příspěvekod dany v ned 08. bře 2009 0:27:09

Já bych jel,ale nemám jednotku :D
Kdybych jí ale měl, stejně bohužel nemůžu ... Je to moc na rychlo :?
Jinak ale skvělý nápad, chválím ho. Příště 8-)
dany
Administrátor

Příspěvekod Pepa 2,7 RS v ned 08. bře 2009 0:45:26

Měl bych jednu jednotku na půjčení - možná by Ti vyhovovala! 8-) Jinak je mi jasný, že je to narychlo, ale bylo tu hodně psaní o okreskách, tak jsem to zkusil, kdyby někdo náhodou ten čas zítra měl a zrovna to tu i četl... Takže příště - tím pádem snad zejtra nikoho z Vás nepotkám v protisměru... :D
Pepa 2,7 RS

Příspěvekod babo v pon 09. bře 2009 0:18:32

budem sa ja musiet proste niekde k tej Prahe prestahovat... :) uz som si to vravel viackrat :)
babo

Předchozí

Zpět na Volný pokec